ASUS Radeon RX 6700 XT Dual 12 GB alınır mı?

Reis bende 6700XT OC modeli var sana özelden yazmaya calıştım olmadı bende oyun girdiğim zaman ucuş moduna geciyor ekran kartı :D
evet 2500 rpm üzerine çıkınca biraz ses yapıyor fakat ben kasa kapağı kapalı kullanıyorum oyun oynarken kulaklıkta var kulağımda rahatsız etmiyor zaten fan yanlış olmasın en son 3200 küsür son fan hızı Roga göre fanları daha büyük malum kartın boyutlarına bakarsanız aşa yukarı aynı rogra 3 tane ufak fan bulunurken dual modeline 2 adet büyük fan kullanılıyor bence gayet sıcaklık değelerine göre yeterli fan teknolojisi o şekilde 😄

Evet 2500 RPM üzerine çıkınca biraz ses yapıyor fakat ben kasa kapağı kapalı kullanıyorum oyun oynarken kulaklıkta var kulağımda rahatsız etmiyor zaten fan yanlış olmasın en son 3200 küsur son fan hızı roga göre fanları daha büyük malum kartın boyutlarına bakarsanız aşa yukarı aynı rogra 3 tane ufak fan bulunurken Dual modeline 2 adet büyük fan kullanılıyor bence gayet sıcaklık değelerine göre yeterli fan teknolojisi o şekilde 😄

Bende kapalı kullanıyorum XPG varol kasa kullanıyorum reis ilk başta öyle ses verince korktum ne oluyor diye 😁

Bende kapalı kullanıyorum XPG varol kasa kullanıyorum reis ilk başta öyle ses verince korktum ne oluyor diye 😁
yok yok aşa yukarı tüm kartlar böyle benim arkadaşın aorus rx 6700 xt modeli var o aynı fan değerlerinde aynı sesi çıkarıyor 3 fanlı dahi olsa büyük fanlar ses çıkarır ona çok takılmayın aşırı sistem gerektiren oyunlarda sistem böyle çalışır benim oynadığım çoğu oyunda fan bile açmıyor kart 50 dereceyi geçmiyor 😄

Yok yok aşa yukarı tüm kartlar böyle benim arkadaşın Aorus RX 6700 XT modeli var o aynı fan değerlerinde aynı sesi çıkarıyor 3 fanlı dahi olsa büyük fanlar ses çıkarır ona çok takılmayın aşırı sistem gerektiren oyunlarda sistem böyle çalışır benim oynadığım çoğu oyunda fan bile açmıyor kart 50 dereceyi geçmiyor 😄

Aynı benim sistem öyle çoğu oyun açmıyor e-spor oyunlarında açmıyor mesela hiç 😂 zorlandığı oyun yok ama arada darboğaz yapıyor gibi geliyor çünkü 2K ekran kartı olduğu için bende 1080p oynuyorum.

Aynı benim sistem öyle çoğu oyun açmıyor e-spor oyunlarında açmıyor mesela hiç 😂 zorlandığı oyun yok ama arada darboğaz yapıyor gibi geliyor çünkü 2K ekran kartı olduğu için bende 1080p oynuyorum.
ben R7 5700X aldım sırf 1080p darboğaz yemesin diye sıfır darboğazla oyunlara devam ediyorum önceden r5 2600 le kullanıyordum lolde bile takıla takıla oynuyordu ekran kartı R5 5600 büyük oranda beslese bile biraz darboğaz yapıyor 1080p de bazı oyunlarda onun altı kurtarmıyor keza intelde de 12400f altı kurtarmaz diye düşünüyorum fakat 2 k monitör varsa bunlar değişebilir 😄

Ben R7 5700X aldım sırf 1080p darboğaz yemesin diye sıfır darboğazla oyunlara devam ediyorum önceden R5 2600 le kullanıyordum LoL'de bile takıla takıla oynuyordu ekran kartı R5 5600 büyük oranda beslese bile biraz darboğaz yapıyor 1080p de bazı oyunlarda onun altı kurtarmıyor keza Intel'de de 12400F altı kurtarmaz diye düşünüyorum fakat 2 k monitör varsa bunlar değişebilir 😄

Değil mi doğru 😂 zaten LoL CS:GO vs oyunlarda ekran kartı çalışmıyor 😂 reis sana ulaşabileceğim sosyal medya var mı çünkü sana birkaç soru sormak istiyorum sana ekran kartı ayar veya sistem için soğutucu vs tarzı.

Değil mi doğru 😂 zaten LoL CS:GO vs oyunlarda ekran kartı çalışmıyor 😂 reis sana ulaşabileceğim sosyal medya var mı çünkü sana birkaç soru sormak istiyorum sana ekran kartı ayar veya sistem için soğutucu vs tarzı.
çoğunlukla bu platformu aktif olarak kullanıyorum ekran kartı ayarları stokta kullanıyorum hiç dokunmadım soğutucu olarak snowman x6 3 fanlı tower soğutucu kullanıyorum diğer her şey imzada yazıyor 😄

Çoğunlukla bu platformu aktif olarak kullanıyorum ekran kartı ayarları stokta kullanıyorum hiç dokunmadım soğutucu olarak Snowman X6 3 fanlı Tower soğutucu kullanıyorum diğer her şey imzada yazıyor 😄

Ağa şimdi bende soğutucu almayı düşünüyorum da benim kasa XPG valor Air büyük değil aslında fanlar direk içeri sirkülasyon yapıyor önerin hangi soğutucu olur daha önce aldım kasa sığmadı iade ettim 😀

Ağa şimdi bende soğutucu almayı düşünüyorum da benim kasa XPG valor Air büyük değil aslında fanlar direk içeri sirkülasyon yapıyor önerin hangi soğutucu olur daha önce aldım kasa sığmadı iade ettim 😀
benimde kasanın hava akışı pek iyi değil full cam darkflash skywalker eşek ölüsü gibi kasa ama bir şeyler yaptım hava akışısı sağlamak için fanları öne değilde kasanın iç tarafına monte ettim camın kapadığı hava sirkülasyonu boşa çıktı içerden havayı aldığı için arada 2-3 cmlik bir boşluk kaldı oradan çekiyor havayı

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-03-20 at 19.47.19.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-20 at 19.47.19.jpeg
    79 KB · Görüntüleme: 78
  • WhatsApp Image 2023-03-20 at 19.47.00.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-20 at 19.47.00.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 75
Benim de kasanın hava akışı pek iyi değil Full cam darkFlash skywalker eşek ölüsü gibi kasa ama bir şeyler yaptım hava akışısı sağlamak için fanları öne değil de kasanın iç tarafına monte ettim camın kapadığı hava sirkülasyonu boşa çıktı içeriden havayı aldığı için arada 2-3 Cm'lik bir boşluk kaldı oradan çekiyor havayı.

Cok enteresan şeyler yapmışsın reis hahahah benım kasa yan taraf ayn cam ama hava akışı güzel cünkü direk kasa kücük oldugu icin direk icine vuruyor ama yine sıvı sogutucu istiyor aga ya: (

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı