Asus Rampage V Edition 10 vs Maximus VIII vs MSI Godlike X99A Gaming

Sizce hangi anakart tercih edilmeli?

• Asus RAMPAGE V EDITION 10

Oy: 3 50,0%
  • MSI godlike x99a gaming

Oy: 3 50,0%
  • Asus MAXIMUS VIII EXTREME ASSEMBLY

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6

Ümran CENGiZ

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Ust duzey PC toplamayı düşünüyorum. Maddi olarak fiyat önemli değil. Sizce oncelikle x99 tabanlı bu anakart mi yoksa z170 tabanlı bir anakart mi? En çok beğendiğim üç anakarti buraya sizlere sunuyorum. Performans açısından sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD son yıllarda çıkardığı ürünler ile bittigini ispat ediyor. Şahsen ben İntel'ciyim bu yüzden chipset olarak Z mi X mi ona karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatmis olacagim ama @Ümran CENGiZ Intel ve Nvidia fani olan arkadasa bir soru sormak istiyorum :
Hani AMD bitmisti?
AMD bomba gibi geldi. Sizin bu fanboylugunuz yuzunden insanlar AMD'ye sicak bakmiyor. AMD bitmis diyordunuz? Ne oldu? On sipariste bile rekor kirdi. Bir cevabiniz var mi?

Konuyu hortlatmis olacagim ama @Ümran CENGiZ Intel ve Nvidia fani olan arkadasa bir soru sormak istiyorum :
Hani AMD bitmisti?
AMD bomba gibi geldi. Sizin bu fanboylugunuz yuzunden insanlar AMD'ye sicak bakmiyor. AMD bitmis diyordunuz? Ne oldu? On sipariste bile rekor kirdi. Bir cevabiniz var mi?

Arkadaşım evet AMD müthiş iş yapti. Bakalım devamını getirebilecek mi yani bir üç sene sonra yeni bir işlemci çıkarabilecek mi bunu ilerde görüp öğrenebileceğiz artı sadece ben değil anakart firmaları bile benim düşünüyor nerden çıkardın derseniz toplayın bütün anakart firmalarını ne kadar AM4 soketli anakart yaptılar 5-6. Ama itiraf edeyim bende 1800X alacağım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı