Asus Rampage V Edition 10 vs Msi x99a Godlike

:) güzeldir fifa serisi tabi online oynandığı müddetçe :) xbox kullanıcısıyım bayağı zevkli oluyor takımlar ile oynayınca tabi :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlısı diyelim .
Usb hub alacaksan ORİCO RH7C2-BK USB HUB al ben aldım daha gelmedi bekliyorum güzel alet.

Olabilir hocam çünkü ihtiyacım olacak böyle bir şeye çünkü bu sistemin üzerine ek olarak trackır 5 pro almayı düşünüyorum kafa takip cihazı , ve uçuş simülasyonu için yoke sistemi biraz usb portlarına ihtiyacım olucak açıkçası , öneriniz için teşekkür ederim hocam bunu kesinlikle değerlendirmeye alacağım

Olabilir hocam çünkü ihtiyacım olacak böyle bir şeye çünkü bu sistemin üzerine ek olarak trackır 5 pro almayı düşünüyorum kafa takip cihazı , ve uçuş simülasyonu için yoke sistemi biraz usb portlarına ihtiyacım olucak açıkçası , öneriniz için teşekkür ederim hocam bunu kesinlikle değerlendirmeye alacağım

Güzel cihaz baya araştırdım yada tp-link uh720 alacaktım 11.11 indiriminden aldım bende uyguna geldi bana.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı