ASUS ROG 14 Zephyrus ısınıyor

Servisin yapabileceği bişey yok dostum. Şu olay Monster'da olsa 20 tane hater toplanırdı bu konuya 100 dereceyi geçmediği sürece servis anca termal macun yenileyebilir. İşlemcin çok ısınıyorsa çözümü Undervolt dışında zor bulursun. YouTube üzerinden rehberleri izleyerek doğru değerleri bulursan 82 derece seviyelerine çekebilirsin. 90 üstünü görmediği sürece sorun olmaz dizüstü cihazlar için.

100 dereceyi görürse işlemci gpu yanar zaten bilgisayar hurdaya döner. Sen yine de bi şansını dene garantiye vermeye çalış.

ben daha almışım nasıl değişeyim
yanii garantiye vermiyeyim mi ?
ekran kartı sıcaklığını görmüyormusun ve işlemci sıcaklığını lol oynarken bile ara sıra drop yiyorum

Sıcaklıklar kabul edilebilir seviyelere gelmiş bence.
76 derece bu kadar güçlü bir laptop için normal.

Yani onu benim söylemem doğru olmaz içinde kalmasın gönder istersen.
Servise göndermeden önce adımları izleyerek eski ayarlara geri çevirmeni tavsiye ederim.

Asus güncelleme sayfası.
Gerekli güncellemeleri yaparak tekrar dener misin?
Türkiye'de bu kadar pahalı bir laptopa sahip olan pek kimse yok anlaşılan. Türkiye forumlarında pek bahsedilmemiş ancak yurtdışı forumlarını biraz okuduğum zaman yüzlerce kişi aynı sorundan bahsetmiş. 90 derece sıcaklığa kadar gayet normal olduğunu söylemiş. Bunu destekler nitelikte ASUS açıklaması aradım ancak resmi bir açıklamaya rastlamadım.

Son düzenleme:
bu gerekli güncellemeleri nereden görebilirim ?

Windows ve r tuşlarına aynı anda basın. Çıkan menüye DxDiag yazın. DirectX tanı aracından BIOS sürümünüzü öğrenebilirsiniz. Sonrasında gönderdiğim site üzerinden gerekli sürücüleri indirip kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…