ASUS ROG 14 Zephyrus ısınıyor

Şu kısımdan bakmanız gerekiyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 84
Asus güncelleme sayfası.
Gerekli güncellemeleri yaparak tekrar dener misin?
Türkiye'de bu kadar pahalı bir laptopa sahip olan pek kimse yok anlaşılan. Türkiye forumlarında pek bahsedilmemiş ancak yurt dışı forumlarını biraz okuduğum zaman yüzlerce kişi aynı sorundan bahsetmiş. 90 derece sıcaklığa kadar gayet normal olduğunu söylemiş. Bunu destekler nitelikte ASUS açıklaması aradım ancak resmi bir açıklamaya rastlamadım.

Bu mesajımda bulunan linkten güncellemeleri yükleyin.

Dosya Ekleri

• witcher2.png
    witcher2.png
    928 KB · Görüntüleme: 84
  • witcher.png
    witcher.png
    105,7 KB · Görüntüleme: 79
  • lol1.png
    lol1.png
    1.010,4 KB · Görüntüleme: 84
  • lol2.png
    lol2.png
    202 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Değerler gayet iyi çok az bir düşüklük var. İzlediğim benchmarklara göre ama gayet iyi. Ani droplar olmuyorsa yeterli bence.

Değerler gayet iyi çok az bir düşüklük var. İzlediğim benchmarklara göre ama gayet iyi. Ani droplar olmuyorsa yeterli bence
yani valorant felan oynarken neden istediğim fps alamıyorum ve 90 derece oluyor anlıyamıyorum ki
Değerler gayet iyi çok az bir düşüklük var. İzlediğim benchmarklara göre ama gayet iyi. Ani droplar olmuyorsa yeterli bence.
şuna bakarmısın :/

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    352,5 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı