ASUS ROG 14 Zephyrus ısınıyor

Technopat'ın bu laptopu inceleme videosu var oyun oynarken 96 derece oluyor gayet normal diyorlardı.

Ben yurt dışı forumlara biraz baktım. 90 demişler. Ancak Technopat dediyse doğrudur. Size söylediğim ayarlar güncelleme sonrası silinmiş değişmiş olabilir. İsterseniz tekrar söylediğim gibi olmasını sağlayın ve kullanmaya devam edin.

Başlat'ı açarak kayıt defteri düzenleyicisi yazın.
Hkey local MACHİNE/SYSTEM/Current Control Set/Control/Power/Power Settings/54533251şeklinde devam eden klasör/be337238 şeklinde devam eden klasör.

Bu kısma kadar giriş yaptıktan sonra sağ tarafta Attributes'e çift tıklıyorsun. Value data kısmı normalde 1'dir. Sen 2 yazıp tamam diyerek kayıt defterini kapatıyorsun.

Sonra başlat'ı açarak güç ve uyku seçenekleri yaz gelen ayara tıkla. Sağ tarafta ek güç seçenekleri kısmına tıklıyorsun. Kullandığın güç planında plan ayarlarını değiştir diyorsun. Sonra gelişmiş güç ayarlarını değiştir. Sonra işlemci güç yönetimi menüsünü buluyorsun. İşlemci performans Turbo modu seçeneğini agresiften kapalı konuma getiriyorsun.

Güncellemeden sonra ayarlar gitmiş olabilir.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    184,8 KB · Görüntüleme: 84
Oyuna girmeden önce mutlaka GameTurbo moduna al. Onun dışında dengeli olarak kullanabilirsin.
ROG'un kendi kontrol panelinden yaptığın ayarlarda güç seçeneklerini değiştirir. Kafasına göre değişiyor demen ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Modları ROG yazılımından seçmende yeterli.

Güncellemeden sonra ayarlar gitmiş olabilir.
burada hangi ayarı seçeyim seçtiğim zamandada kendi kafasına göre değiştiriyor bir önerin varmıdır ?
Oyuna girmeden önce mutlaka GameTurbo moduna al. Onun dışında dengeli olarak kullanabilirsin.
ROG'un kendi kontrol panelinden yaptığın ayarlarda güç seçeneklerini değiştirir. Kafasına göre değişiyor demen ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Modları ROG yazılımından seçmende yeterli.
rog programında öyle bir ayar yok diye biliyorum

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    142 KB · Görüntüleme: 73
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı