Ne güzel, endişeniz boşa çıktıCihaz geldi hala ayarlar ve de kurulumlarla uğraşıyorum. MSI GE75 10sfs 404xtr.
Gerçekten MSI bu işi bitirmiş diyebilirim size. Ses sisteminin kalitesi, yazılım desteği, soğutma sistemi, kullandığı bileşenler ve test sonuçları harika diyebilirim. NVMe SSD'de 3300 mb/sn okuma 3200 mb/sn yazma aldım şaşırttı benigenelde markaların üstünde koyduğu SSD'lerden bu performansı almak imkansız. NFS Heat'ten bir görüntü atıyorum sıcaklık işlemci kullanımı vs FPS. üm ayarlar ultra en son herşey açık aktif konumda. Undervolt yapmadım daha bunun da altına inip gayet sessiz çalıştırabileceğime inanıyorum cihazı. Şuana kadarki her şeyinden gayet memnunum cihazın. Ekranı, klavyesi, ses sistemi, hafifliği ergonomisi, soğutması termal kondisyonu her şeyi çok güzel bence. Kesinlikle diğer17.3 ler gibi kaba ve ağır değil. Gayet taşınabilir ve de rakiplerine göre hafif bir cihaz. Lenovo legion 5 17.3 bundan daha ağırdı odadan odaya geçerken taşıyınca bile oho diyordum Msi ama bu konuda çok iyi masaüstüne koyduğunuzda 15.6 gibi duruyor sanki. Çerçeveler aşırı ince klavye sıkış tıkış değil ama tuşlar hafif küçük sığdırmışlar bazı tasarım incelikleri ile 15.6 ergonomisinde bir cihaz yapmışlar ama 17.3 zevkini yaşatmışlar
Hocam 500 lira daha ucuz diyin siz ona çünkü bi 16GB daha ram eklemek zorunda.
Aynı özellikler yaklaşık 1K daha ucuz.
RTX3000 serisi laptopları da bekleyebilirsin.
Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın bence pişman olmayacağınız bir tercih yapmışsınız.Cihaz geldi hala ayarlar ve de kurulumlarla uğraşıyorum. MSI GE75 10sfs 404xtr.
Gerçekten MSI bu işi bitirmiş diyebilirim size. Ses sisteminin kalitesi, yazılım desteği, soğutma sistemi, kullandığı bileşenler ve test sonuçları harika diyebilirim. NVMe SSD'de 3300 mb/sn okuma 3200 mb/sn yazma aldım şaşırttı benigenelde markaların üstünde koyduğu SSD'lerden bu performansı almak imkansız. NFS Heat'ten bir görüntü atıyorum sıcaklık işlemci kullanımı vs FPS. üm ayarlar ultra en son herşey açık aktif konumda. Undervolt yapmadım daha bunun da altına inip gayet sessiz çalıştırabileceğime inanıyorum cihazı. Şuana kadarki her şeyinden gayet memnunum cihazın. Ekranı, klavyesi, ses sistemi, hafifliği ergonomisi, soğutması termal kondisyonu her şeyi çok güzel bence. Kesinlikle diğer17.3 ler gibi kaba ve ağır değil. Gayet taşınabilir ve de rakiplerine göre hafif bir cihaz. Lenovo legion 5 17.3 bundan daha ağırdı odadan odaya geçerken taşıyınca bile oho diyordum Msi ama bu konuda çok iyi masaüstüne koyduğunuzda 15.6 gibi duruyor sanki. Çerçeveler aşırı ince klavye sıkış tıkış değil ama tuşlar hafif küçük sığdırmışlar bazı tasarım incelikleri ile 15.6 ergonomisinde bir cihaz yapmışlar ama 17.3 zevkini yaşatmışlar
Evet, yani gördüğüm cihazlar içerisinde yine donanım ve yazılım olarak en kaliteli iyi noktaya gelmiş cihazlardan birisi. Sadece sürekli ips ekran kullanmış biri olarak ekran kalitesi panel pek iyi gelmedi. Ama tn ekran gibi de değil renkler canlı kaliteli yine ama bir ips değil tam.
Hocamm yapmayın hocammm son konumda paylaştığım yeni msi modelleri rtx 3060 ile 21 bin lira... keşke bekleseydiniz de 1000 lira daha fazla verip yeni nesil bir laptop alsaydınız.Cihaz geldi hala ayarlar ve de kurulumlarla uğraşıyorum. MSI GE75 10sfs 404xtr.
Hocamm yapmayın hocammm son konumda paylaştığım yeni msi modelleri rtx 3060 ile 21 bin lira... keşke bekleseydiniz de 1000 lira daha fazla verip yeni nesil bir laptop alsaydınız.