ASUS ROG 2070 S Laptop alınır mı?

Bütçe
20.000
Bakınız;
Benim önerdiğim yöntemi uygulayabildiniz mi?
Bu Alınır
RTX 2080 SUPER Max-Q var alınmaz hocam. RTX 2080 SUPER Max-Q performansı RTX 2070 SUPER ile neredeyse aynı. Sıkıntı performansı böyle olmasına rağmen fiyatı 20.000 TL. Bu fiyatı hak etmiyor. Bu fiyata çok daha iyi cihazlar var.
ASUS alınır mı? Yoksa gereksiz pahalı mı?
Hocam size bir cihaz öneriyim ASUS ROG'dan daha iyi. MSI GE75 Raider 10SFS-404XTR bu model tam sizin için. Şu an da indirimde hemen almanızı tavsiye ederim. Fiyatı 19.453 TL.

Link: https://www.hepsiburada.com/msi-ge7...bilgisayar-p-HBV00000VPSTY?magaza=Hepsiburada

Son düzenleme:
Satın almayı düşündüğüm yerde ışık sızması olursa bir şey yapamayız diyor haydaaa. Bekleyeceğim artık bir süre, istediğim model ya da farklı modeller Vatan MediaMarkt gibi yerlere gelecek ancak öyle alacağım şimdilik rafa kaldırdık gibi mecbur. Işık sızması işini kabullenemiyorum.
Gamers Arena'dan sabah aldım Asus'u. Sonra Hepsiburada MSI'da fiyatı baya çok düşürdü. Gamers Arena'dan iptal ettirdim. Düşündüm taşındım MSI'daki TN panel ne kadar mükemmel olursa olsun ASUS'taki IPS kadar canlı renk vermez dedim tekrar arayıp Gamers Arena'dan Asus'u tekrar aldım. Umarım pişman olmam :D

Evet ASUS ekran kalitesi konusunda daha iyi olabilir ama GL75'e göre GE75'e göre pek de kaliteli olacağını sanmıyorum ayrıca bu modelde 240 Hz ekran var ve srgb %100 e yakın seviyede. ASUS'ta 144 Hz herhalde. Ayrıca oyuncu laptoplarında 3 ms tepkime süresi olayından dolayı koyulan çoğu ekran direk IPS değil IPS Level, ahva paneller genelde. Buna bence ASUS'ta dahil 144 hz gerçek ips ler sağlayamıyor zaten koysalarda aşırtma yapıyorlar ekranlara. Tam renk gamını o kaliteli IPS renklerini o da vermeyecektir. Hayırlısı olsun sizin için. ASUS'ta gayet güzel cihaz, pişmanlık yaratıp ikilimde kalınacak bir durum değil. 19.400 tl olan msi modelini bugün aldım ben. Gerçekten özellikleri ile bu fiyat bandında harika ama. Bunun 18 bin e 16 gb ram 1 tb hdd 512 ssd lisi vardı o da çok iyiydi 18 bin tl ve msi in kalitesi fiyatına göre güzel indirim rakamdı. İkisi de sınıfının üstü. 4-5 yıl güzel şekilde kullanılacak aletler.

Benim önerdiğim yöntemi uygulayabildiniz mi?

RTX 2080 SUPER Max-Q var alınmaz hocam. RTX 2080 SUPER Max-Q performansı RTX 2070 SUPER ile neredeyse aynı. Sıkıntı performansı böyle olmasına rağmen fiyatı 20.000 TL. Bu fiyatı hak etmiyor. Bu fiyata çok daha iyi cihazlar var.

Hocam size bir cihaz öneriyim ASUS ROG'dan daha iyi. MSI GE75 Raider 10SFS-404XTR bu model tam sizin için. Şu an da indirimde hemen almanızı tavsiye ederim. Fiyatı 19.453 TL.

Link: https://www.hepsiburada.com/msi-ge7...bilgisayar-p-HBV00000VPSTY?magaza=Hepsiburada
Rtx 2070 Superden daha iyi performans veriyor ve 300hz ince ve hafif bir cihaz aynı özellikte başka bir cihaz varmı önerebileceğiniz.

RTX 2070 SUPER'den daha iyi performans veriyor ve 300hz ince ve hafif bir cihaz aynı özellikte başka bir cihaz var mı önerebileceğiniz?
Eğer istediği incelik ve hafiflik istiyorsa ACER alsın. Ancak ben konu sahibinin incelik ve hafiflik istediğini okumadım. Ayrıca verdim zaten yukarıda tekrar link koyuyorum. Sadece ekran 240hz ve neredeyse %100 sRGB ekran var. Fiyatı 19.453 TL. MSI GE75 Raider 10SFS-404XTR modeli. Soğutma, işlemci ve bence ekran olarak MSI rahat önde. Ekran olarak da %100'e yakın sRGB ekran ile bence MSI önde. 300hz ile 240hz arasında bence çok bir fark yok. 240hz her türlü yetecektir. Yani her türlü MSI derim.

Msi GE75 Raider da güzel Laptop o da alınabilir ince çerçeveli olarak.Birde Triton 500 de G-Sync özelliği var ve IPS panel sanırım.
G-Sync özelliği olduğu için Acer Triton 500 bence daha iyi.
Not: Triton 500 de %100 srgb civarı.

Son düzenleme:
Hocam Windows 10 Pro lisans var bende onu girebiliyorum başka PC'ye onu kullanacağım. ESET ise 6 aylık tebden aldığım ücretsiz var :) teşekkürler. Tanıdığınız teb bankası kullanan biri varsa 6 aylık ücretsiz size de hemen 5-10 sn. de key alıp verebilir kendisi kullanmıyorsa, o şekilde faydalanıp orijinal kullanmanızı öneririm.
eyvallah hocam teşekkür ederim bilgi için :) Test sonuçlarınızı bekliyorum :)

MSI traktör gibi çalışıyor arkadaşlar ve çok sıcak çalışıyor bunu aklınızda bulundurun o ASUS gerçekten çok serin çalışıyor soğuk havanın bir kısmını klavye bölümünden çekiyor tuş takımı çok serin kalıyor.

Evet ASUS ekran kalitesi konusunda daha iyi olabilir ama GL75'e göre GE75'e göre pek de kaliteli olacağını sanmıyorum ayrıca bu modelde 240 Hz ekran var ve srgb %100 e yakın seviyede. ASUS'ta 144 Hz herhalde. Ayrıca oyuncu laptoplarında 3 ms tepkime süresi olayından dolayı koyulan çoğu ekran direk IPS değil IPS Level, ahva paneller genelde. Buna bence ASUS'ta dahil 144 hz gerçek ips ler sağlayamıyor zaten koysalarda aşırtma yapıyorlar ekranlara. Tam renk gamını o kaliteli IPS renklerini o da vermeyecektir. Hayırlısı olsun sizin için. ASUS'ta gayet güzel cihaz, pişmanlık yaratıp ikilimde kalınacak bir durum değil. 19.400 tl olan msi modelini bugün aldım ben. Gerçekten özellikleri ile bu fiyat bandında harika ama. Bunun 18 bin e 16 gb ram 1 tb hdd 512 ssd lisi vardı o da çok iyiydi 18 bin tl ve msi in kalitesi fiyatına göre güzel indirim rakamdı. İkisi de sınıfının üstü. 4-5 yıl güzel şekilde kullanılacak aletler.

Valla ne olursa olsun bi IPS olamayacağı görüşündeyim. Evet fiyat mükemmeldi. Sırf panelden dolayı Asus'u seçtim. Belki yanlış tercih yapmışımdır. Kullandıkça öğreneceğiz artık. Size de hayırlı olsun. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı