ASUS ROG Ally X memnuniyetsizliğim

Selamlar.

Birkaç sorum olacak size müsaadenizle.

1) Asus Rog Ally x'i kasayı açıp daha büyük boyutlu bir SSD takmadan direkt olarak microssd kart ile hafızasını yükseltebilir miyiz?
Evet oluyor üstteki sd kart girisi ile yukselttim ben. AMA onu almayın, Rog Xbox Ally X cikacak onu aliniz Bende onu alacam.

Onu da alacağım sene sonunda çıkıyor.

Microsd kart en fazla kaç tb alıyor?
Hocam direkt onu al benim gibi iki cihaza birden para verme bence.

Hocam direkt onu al benim gibi iki cihaza birden para verme bence.
Onun işlemcisi daha güçlü.

Bende de aynı bilgisayar var, evet ilk yazılım versiyonunda gerçekten çok kastığı oluyordu ama amd adrenalin 25.3.1 versiyon ile şu an en son oyunlarda bile 100 üzeri fps alabilir durumda ve mükemmele yaklaştılar.

GTA 5 dediğin için en iyi ayarlarda tüm özellikler açıkken şu an 1080p ile kendi benchmark testinde 63 fps alabiliyor.

Yani kesinlikle çok güçlü bir cihaz ve ne beklediğin ile doğru orantılı seni mutlu edebilir.

Ben 120 fps RDR 2 yi yolda giderken oynayabiliyorsam, evde şarjda Indiana Jones oyununu iyi ayarlada 60 fps de oynuyorsam, içinde windows yüklü olduğu için ister Türkçe yama yükleyebiliyor, ister traniner açıp kafama göre oynayabiliyorsam,i cihaz o paranın hakkını veriyor demektir.
Hocam RDR 2 120 fps almanız mümkün değil eğer cihaz prize takılı değil ise.

Son düzenleme:
Farklı güç ayarları var bunlar 13W, 17W ve 30W. 30W tüm özellikleri ile şarjda takılı gibi çalışıyor, 3,5 ~ 4 saati gördüm RDR2 oynadığımda ama ışığı çok açık değildi. Gündüz dışarıda güneş altında ışığı açık oynadığımda maksimum 3 saati gördüm. Ama çok abartı olmayan oyunlarda ya da 5FPS ile 10FPS düşüşü önemsemezsen 17W ile otobüs ortamında ışığı çok açık değilken 8,5 ~ 9 saati gördüm. Güneş altında yine bu güç planında Dead Island 2'yi 5 saat oynamıştım. Oyun oynamadan internette gezinirken ya da bir şeyler izlerken, 13W a çekip devam ediyorum ama onda saat hiç hesaplamadım. Ama çok yavaş düşüyor şarjı. Oyun denemedim o ayarda nasıl çalışır bilmiyorum. Evde hep şarj takılı oynayacaksam maksimum şarj yüzdesini pil koruma ile %80'e sabitliyorum.

8 saat mi hocam benim pilde mi sorun var 1-2 saat Max görüyorum o da 10W modda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı