ASUS ROG AZOTH NX Red Switch kablosuz mekanik Türkçe Gaming klavye değer mi?

haiseğ

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da yazdım zaten. Sizce bu fiyata değer mi? PttAVM'de 7600-800 bandında gördüm.

Ben red switch kullanıyorum zaten ses fazla sevmiyorum.
Arkadaş o anlamda demek istemedi hocam. Son zamanlarda çıkan custom switchler var onlardan bahsediyordur.
Hocam peki ne değer yani öneriniz var mı %75 klavye olarak?

Bütçen azotha yetiyorsa seçenek çok, hatta bundan daha ucuza bile güzel klavyeler var. Yani alacağınız klavye zevkine kalıyor tamamen.

Arkadaş o anlamda demek istemedi hocam. Son zamanlarda çıkan Custom switchler var onlardan bahsediyordur.

Bütçen azotha yetiyorsa seçenek çok, hatta bundan daha ucuza bile güzel klavyeler var. Yani alacağınız klavye zevkine kalıyor tamamen.

Kendim ASUS takıntılısıyım daha doğrusu seviyorum sistemim full ASUS ama önerilere açığım tabii ki de. Klavyeye 7000TL verecek bütçem var ama dedigim gibi 7000TL'ye değmez ise başka klavyeler önerebilir misiniz mesela bu attığınız nasıl.

Kendim ASUS takıntılısıyım daha doğrusu seviyorum sistemim full ASUS ama önerilere açığım tabii ki de. Klavyeye 7000TL verecek bütçem var ama dedigim gibi 7000TL'ye değmez ise başka klavyeler önerebilir misiniz mesela bu attığınız nasıl.

@Yuiis hocamın önerdiği ND75 alternatifi olarak bu da harika bir ürün.

Klavyeye 7000TL verecek bütçem var ama dedigim gibi 7000TL'ye değmez ise başka klavyeler önerebilir misiniz mesela bu attığınız nasıl.
Bu attığım en üst seviye modellerden hocam. Klavye full aluminyum kasa ve çok güzel bir yalıtıma sahip. Ama dediğim gibi daha ucuza da yine güzel klavyeler bulunur. Önemli olan senin zevkin, çok seçenek olduğu için hepsini atamam gibi ama birkaç soru sorayım en azından. Hangi renk klavye tercih edersin, ikincisi de tuşların ışık geçirmesini ister misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı