Klavye güzel ama fiyat abartı. 2k dan 5k ya aynı/ yakın hatta daha üst seviye klavyeler bile bulunuyor.Merhaba, başlıkta da yazdım zaten. Sizce bu fiyata değer mi? PttAVM'de 7600-800 bandında gördüm.
Merhaba, başlıkta da yazdım zaten. Sizce bu fiyata değer mi? PttAVM'de 7600-800 bandında gördüm.
İyidir de, o fiyata değeceğini zannetmiyorum. 7-8k bandında, red switch bir de yani. Daha iyi switchler var.
Bu fiyata değmez.
Hocam peki ne değer yani öneriniz var mı %75 klavye olarak?
Arkadaş o anlamda demek istemedi hocam. Son zamanlarda çıkan custom switchler var onlardan bahsediyordur.Ben red switch kullanıyorum zaten ses fazla sevmiyorum.
Hocam peki ne değer yani öneriniz var mı %75 klavye olarak?
Arkadaş o anlamda demek istemedi hocam. Son zamanlarda çıkan Custom switchler var onlardan bahsediyordur.
![]()
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
Bütçen azotha yetiyorsa seçenek çok, hatta bundan daha ucuza bile güzel klavyeler var. Yani alacağınız klavye zevkine kalıyor tamamen.
Kendim ASUS takıntılısıyım daha doğrusu seviyorum sistemim full ASUS ama önerilere açığım tabii ki de. Klavyeye 7000TL verecek bütçem var ama dedigim gibi 7000TL'ye değmez ise başka klavyeler önerebilir misiniz mesela bu attığınız nasıl.
Bu attığım en üst seviye modellerden hocam. Klavye full aluminyum kasa ve çok güzel bir yalıtıma sahip. Ama dediğim gibi daha ucuza da yine güzel klavyeler bulunur. Önemli olan senin zevkin, çok seçenek olduğu için hepsini atamam gibi ama birkaç soru sorayım en azından. Hangi renk klavye tercih edersin, ikincisi de tuşların ışık geçirmesini ister misin?Klavyeye 7000TL verecek bütçem var ama dedigim gibi 7000TL'ye değmez ise başka klavyeler önerebilir misiniz mesela bu attığınız nasıl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.