ASUS ROG Cetra True Wireless Discord'da Mono Sese Geçiş Yapıyor

BeyaZzSaKaL

Hectopat
Öncelikle merhaba.

Kafamdan ameliyat olduğum için kulak içi kulaklıklarla devam etme kararı aldım ve kendime ASUS ROG Cetra True Wireless satın aldım. PC üzerinden FPS oyunları Apex gibi oyunlar ile kullanmak istedim. Sorunum şu ki Apex oyunun da iken sorunsuz çalışıyor sesler gayet başarılı, Discord kanalına bağlandığımda kulaklık çevresel sesten mono sese geçiş yapıyor, bu şekilde oyunda sadece önümden gelen ses kulaklığa gidiyor arkamda dünya yıkılsa hiçbir ses duyulmuyor veya tamamen sesler kesiliyor. Her tuşa, tike bütün olabilecek kombinasyonları ve ayarları yapmaya çalıştım ama nafile oldu. Bu konu hakkında bilgisi olan tecrübesi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Sorunun sebebi kulaklığın mikrofonu aktif hale gelince telefon görüşmesi zannetmesinden kaynaklı bunu ayrı bir mikrofon takmadan çözmenin yolu bilen var mıdır bilmiyorum mecburen Mic alacağım , tşkler.

Son düzenleme:
Benim satın alımdan sonra 14 günü geçti? İade edebilir miyim acaba?
nereden aldıysan değişim ya da iade diyerek garantiye yolla.. hani benim 15 gün geçmemişti.. telefonda kulaklıktan çok mutluyum ama iş terinde pc ile bağlantı kurunca gerçekten lanet ediyordum hiç ses kasılmıyor oyunda.. şarkı dinlerken discord araması gelince tüm sesler gidiyordu birden.. Bunlardı benim asıl şikayetlerim yoksa telefonda kullanmak için gerçekten çok iyi..

Nereden aldıysan değişim ya da iade diyerek garantiye yolla. Hani benim 15 gün geçmemişti. Telefonda kulaklıktan çok mutluyum ama iş terinde PC ile bağlantı kurunca gerçekten lanet ediyordum hiç ses kasılmıyor oyunda. Şarkı dinlerken Discord araması gelince tüm sesler gidiyordu birden. Bunlardı benim asıl şikayetlerim yoksa telefonda kullanmak için gerçekten çok iyi.

PC de oyun oynarken bende sorun yaşamıyorum ama işin içine Discord girdiği an tüm sesler bozuluyor ve mikrofonumdan anlaşılamayacak derecede kötü sesim gidiyor. Ben ürünü Turkcell pasajdan aldım ve uygulamada iade vs. gibi hiçbir seçenek göremiyorum sanırım 14 günü doldurduğum için olabilir.

Turkcell pasaj müşteri hizmetlerini arayıp ürünün kusurlu olduğuna dair kayıt oluşturdum ürünü göndereceğim inceleme yapıp geri dönüş yapacaklar.

Son düzenleme:
PC de oyun oynarken bende sorun yaşamıyorum ama işin içine Discord girdiği an tüm sesler bozuluyor ve mikrofonumdan anlaşılamayacak derecede kötü sesim gidiyor. Ben ürünü Turkcell pasajdan aldım ve uygulamada iade vs. gibi hiçbir seçenek göremiyorum sanırım 14 günü doldurduğum için olabilir.

Turkcell pasaj müşteri hizmetlerini arayıp ürünün kusurlu olduğuna dair kayıt oluşturdum ürünü göndereceğim inceleme yapıp geri dönüş yapacaklar.
evet onlar asus a yolluyor.. umarım çözüme kavuşur durumun hocam.. normalde tene değen ürünler değişmiyor iade almıyorlar ürünün çözümü olmazsa alıyorlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı