ASUS ROG cetra Type-C nasıl?

Kablo üzeri kontroller çalışmayabilir veya yarım-ters çalışabilir. Denemek lazım veya iPhone ile kullanmış birini araştırın internette.
Az önce yabancı bir inceleme izledim. İnceleyen hem android de hep iphone 7 de deniyor alacağım modeli. Sizin dediğiniz gibi olmuyor. Hep siri sorunsuz çalışıyor, hem ses aç/kapa sorunsuz çalışıyor
macOS uyumu var fakat iOS yazmıyor. Lightning dönüştürücü kullanmanız gerekeceği için tam perforamansını veremeyebilir.

XS Max'e kadar destekliyor olarak gözüküyor. Ki bu çıktığı zamanki liste. Hiç güncellenmemiş.
Bu listeye bakarak konuşursak kendi cihazı olan ROG 3 ve 5 de desteklemiyor. Ben aradım müşteri hizmetleri desteklediğini söyledi. Dönüştürücü(kaliteli dönüştürücü) ile sorunsuz kullanabilirsiniz dediler. Ben HyperX revolver s kullanıyorum. PC sattıktan sonra kulaklık ile dönüştürücüden kullanıyorum mesela. hissedilebilir performans olmuyor. Yani 3.5mm ile direk iPhone 6S taktığım ile dönüştürücü ile 11 Pro Max'e taktığımda hiç fark yok. Varsa da zerre hissedilmiyor. Ben Apple'nin klasik EarPods kulaklığını kullanıyorum. Bunu aldığımda Apple'nin kulaklığından daha kötü olacak hali yok sanırım? Yani öyle düşünüyorum. Sonuç olarak 750₺ para verdim. Yarın tahmini teslimat gözüküyor. Gelmezse şubeye kendim giderim zaten. Ayrıntılı olarak bilgi verip konuyu kapatırım. iOScuyum bu konuda yapacak bir şey yok. Yazılım olarak üstüne marka yok. Keşke Android de güzel sağlıklı, uzun ömürlü yazılımlar verse de alsak. Ama maalesef.
 

Dosya Ekleri

  • 68ADF545-E18E-485A-A1E9-39BD7338ED5B.png
    68ADF545-E18E-485A-A1E9-39BD7338ED5B.png
    85,2 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

Geri
Yukarı