ROG Delta 2 vs HS80 Max Wireless vs G PRO X 2 Lightspeed

Teşekkürler her şey için yardımlarınız için.

Arctis Nova Pro kablolu sipariş etmeyi düşünüyorum çünkü Oyunlar'da ses kasılır değil veya Nova Pro wireleestan farkı ne o kadar bütçe vermek istemiyorum ama bence Kablolusu'da güzel ayrıca Pad'leri nereden temin edebilirim G PRO X 2'den cidden daha iyiymiş.

Son düzenleme:
Teşekkürler her şey için yardımlarınız için.

Arctis Nova Pro kablolu sipariş etmeyi düşünüyorum çünkü Oyunlar'da ses kasılır değil veya Nova Pro wireleestan farkı ne o kadar bütçe vermek istemiyorum ama bence Kablolusu'da güzel ayrıca Pad'leri nereden temin edebilirim G PRO X 2'den cidden daha iyiymiş.

Rica ederim. Arctis Nova Pro ped yazınca seçenekler çıkıyor.

Arctis Nova Pro kablolu ile Wireless arasın'da çok fark mı ona göre Wireless alacağım. Bir de bu kablolu versiyonun FPS oyunların'da ses kasabilirim değil mi?

Kablolu olan daha iyi zaten. Wireless olanı da kabloyla bağlama imkanınız var frekans aralığı falan genişliyor o zaman.
En üst ses kalitesi ve mikrofon performansı için kablolu almak daha mantıklı.
Evet ses kasılıyor. Surround açık mı kullanıyor bilmiyorum ama Valorant'ta oldukça memnun.

Şimdi mantıkken Kablolu'yu mu almalıyım kablasozu mu ona karar veremedim.

Kablolu olan daha iyi zaten. Wireless olanı da kabloyla bağlama imkanınız var frekans aralığı falan genişliyor o zaman.
En üst ses kalitesi ve mikrofon performansı için kablolu almak daha mantıklı.
Evet ses kasılıyor. Surround açık mı kullanıyor bilmiyorum ama Valorant'ta oldukça memnun.

Şimdi mantıkken Kablolu'yu mu almalıyım kablasozu mu ona karar veremedim.

Kabloluyu. Kablosuzu alsanız da performansı kabloludan düşük olacak. Denklemek için kablo takmanız gerekecek. Kablosuz da kabloludan pahalı olduğuna göre aynı şeye (kablosuz kullanırsanız daha kötü bir şeye) daha çok para vermiş olacaksınız.

Logitech G PRO X 2'yi almıyorum o zaman ama SS in kablolusu çok kısa değil mi 120'lik o yüzden sormuştum kablosuzu alayım diye Logitech G PRO X 2 hala Kafam'da ama kararsız biri olduğum için hemen karar veremiyorum. Ama teşekkür ederim cevaplarınız için ya Nova Pro alacağım ya da Logitech G PRO X teşekkür ederim herkese.

Son düzenleme:
Hocam aradaki ses kartı biriminden kulaklığa olan kablo 125cm civarı. O ses kartını bilgisayarınıza bağlamanıza yarayan bir USB tip C kablosu var. Toplamda 3 metreye yakın oluyor baktığınızda.

Tamamdır teşekkür ederim cevabınız için. Xbox versiyonu var arada bir şey değişiyor mu normal olan ile. Peki son soru hocam Logitech G PRO X 2 mi SS Nova Pro kablolu mu onun arasın'da kaldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı