ASUS ROG ekosistem mi daha iyi yoksa karışık sistem mi?

Merhaba.

Normalde 2. Fotodaki karışık sistemi hazırlamıştım ve onu sipariş geçecektim. Lakin biraz araştırınca çok fiyat farkı olmadan Asus rog ekosistem de toplanabiliyor. Asus rog ürünlerini de çok seviyorum. Sizce hangi sistem daha mantıklı?

ASUS ROG ekosistem:

1.png

Karışık markalar:

2.png

ASUS ekosistem 11 bin TL daha pahalı.

Merhaba.

Normalde 2. Fotodaki karışık sistemi hazırlamıştım ve onu sipariş geçecektim. Lakin biraz araştırınca çok fiyat farkı olmadan Asus rog ekosistem de toplanabiliyor. Asus rog ürünlerini de çok seviyorum. Sizce hangi sistem daha mantıklı?

ASUS ROG ekosistem:

Eki Görüntüle 2555799

Karışık markalar:

Eki Görüntüle 2555800

Hocam bana sorarsanız 2. Fotoğraf

Merhaba.

ASUS ROG ekosistem:

Eki Görüntüle 2555799

Karışık markalar:

Eki Görüntüle 2555800

X870E aorus gibi bir anakart varken gidip b850 alırsanız size gülerlerz

Merhaba.

ASUS ROG ekosistem:

Eki Görüntüle 2555799

Karışık markalar:

Eki Görüntüle 2555800

Birincisi kesinlikle 2.yi al. 2.si git Arctic lf 3 pro al trinity yerine ve nzxt psu yerine rajintek cratos 1200 watt all. Çok pahalı o psu şuan gerek yok.

Birincisi kesinlikle 2.yi al. 2.si git Arctic lf 3 pro al trinity yerine ve nzxt psu yerine rajintek cratos 1200 watt all. Çok pahalı o psu şuan gerek yok.

Bu karta da bakabilirsiniz bu da çok şık.

Hocam yalnış anlamayın lakin ben bu iki sistemdeki parçaları da titizlikle seçtim. O yüzden sadece 2 seçenekten hangisi mantıklı onu merak ediyordum.

2. Sistemi seçersem neden trinity sıvı soğutucu alıyorum söyleyim , kasa içi fanlar lianli olacağı için tek yazılım ile sıvı soğutmayı da kontrol etmek isterim. Lianli ekosistem olur yani.

PSU olarak da NZXT seçmemin sebebi şuan piyasanın açık ara en iyi psusu.
Ve ben PSU konusunda çok hassasım. Fiyatı önemli değil gerçekten.

Hocam yalnış anlamayın lakin ben bu iki sistemdeki parçaları da titizlikle seçtim. O yüzden sadece 2 seçenekten hangisi mantıklı onu merak ediyordum.

2. Sistemi seçersem neden trinity sıvı soğutucu alıyorum söyleyim , kasa içi fanlar lianli olacağı için tek yazılım ile sıvı soğutmayı da kontrol etmek isterim. Lianli ekosistem olur yani.

PSU olarak da NZXT seçmemin sebebi şuan piyasanın açık ara en iyi psusu.
Ve ben PSU konusunda çok hassasım. Fiyatı önemli değil gerçekten.
Kasamda hem arctic, hem lianli, hem de xpg lancer ramler var. Gigabyte kontrrol center ile aura sync uygulamasıyla hepsini kontrol edebiliyorsunuz hocam.

Psu konusunda da rajintek cratos mükemmel bir power supply. Şahsen kendim kullanıyorum sistemimde. Cratos A tier. Nzxt A+ tier. Aralarındaki fark çok çok az. İkisi de inanılmaz iyi bir psu ve pişman etmez. Aradaki 5000 lira farka da hiç değmez. Siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı