Asus ROG Fusion 700 Nasıldır?

ozturkfaruk

Kilopat
Daha fazla  
Başlıktaki kulaklığı kullanan var mı? Şu an HyperX Cloud II kullanıyorum ve kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum. Ancak ses kalitesi benim için çok önemli. Sürekli FPS oyunları oynuyorum ve ayak sesleri çok büyük önem arzediyor.
https://www.amazon.com/ROG-700-Bluetooth-Amplifier-Microphone/dp/B07FK76DMF

ASUS ROG Strix Fusion 700 Binaural Head-band siyah 90YH00Z3-B3UA00 Gaming Headset - Nanokatalog
Amazon ve Nanokatalog'da aynı fiyata geliyor neredeyse. Alırsam hangisinden almam daha sağlıklı olur?

Fusion serisi fiyatını hiç haketmiyor. Ayrıca Game One, Game Zero, Sennheiser HD5xx gibi kulaklıklara geçmediğiniz sürece geçmenize gerek yok,bir performans artışı olmaz. Kablosuz alırken performanstan kaybetmiş oluyorsunuz aynı fiyata çok çok daha iyi kablolu ürünler var.

Kablosuz istiyorsanız da daha uyguna Arctis 7, Void Pro, Corsair HS70 gibi kulaklıklar var, Fusion 700'ün bunlardan üstte kalır yanı yok. Boşuna fazladan para vermeyin.

Fusion serisi fiyatını hiç haketmiyor. Ayrıca Game One, Game Zero, Sennheiser HD5xx gibi kulaklıklara geçmediğiniz sürece geçmenize gerek yok,bir performans artışı olmaz. Kablosuz alırken performanstan kaybetmiş oluyorsunuz aynı fiyata çok çok daha iyi kablolu ürünler var.

Kablosuz istiyorsanız da daha uyguna Arctis 7, Void Pro, Corsair HS70 gibi kulaklıklar var, Fusion 700'ün bunlardan üstte kalır yanı yok. Boşuna fazladan para vermeyin.

Doğru diyorsunuz da tasarımı da insana gel beni al diye bağırıyor. Tasarım bakımından en iyi oyuncu kulaklığı bence. Ayrıca sadece oyunlarda değil günlük hayatta da müzik, film olarak da çok iyi bir performans sunuyor

Fusion serisi fiyatını hiç haketmiyor. Ayrıca Game One, Game Zero, Sennheiser HD5xx gibi kulaklıklara geçmediğiniz sürece geçmenize gerek yok, bir performans artışı olmaz. Kablosuz alırken performanstan kaybetmiş oluyorsunuz aynı fiyata çok çok daha iyi kablolu ürünler var.

Cok affedersiniz ama siz bu kulakligi deneyimleyerek yorum yaptiginiza emin misiniz? Kablosuz kulaklik modeline gecis yapmak istedigi için bu modeli soruyorlar fakat bu model PC'de kablosuz kullanilmiyor. Sadece telefon için kablosuz kullanima uygun bir kulaklik modelidir.

Fusion serisi fiyatını hiç haketmiyor. Ayrıca Game One, Game Zero, Sennheiser HD5xx gibi kulaklıklara geçmediğiniz sürece geçmenize gerek yok, bir performans artışı olmaz. Kablosuz alırken performanstan kaybetmiş oluyorsunuz aynı fiyata çok çok daha iyi kablolu ürünler var.

Çok affedersiniz yanlış bilgilendirme yapmış olabilirim, benim bilgisayarımın Bluetooth'u arızalıymış =)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı