ASUS ROG G15 2021 GTX 1650 alınır mı?

Ryzen 3750 berbat bir işlemcidir.
1100 dolara daha iyi cihazlar bulursun best buy'da
Bu arada kart da Max-Q imiş sonradan fark ettim silene kadar yazmışsınız canınız sağolsun
Bu sağlama benziyor umarım yaz sonuna kadar ilanda kalmayı başarır. 512 incelemede 4.5 yıldız almış ve Max-Q değil baktığım kadarı ile.

Son düzenleme:
Guzel cihaz. Eksikleri tabii var ancak fiyatina deger diye dusunuyorum. Ulke disindan alma sansiniz varsa cok daha iyi cihazlar bulabilirsiniz.

Fiyatı eğer yurt dışından getirilecek ise bence baya iyi, tercih edilebilir.

Fiyatı eğer yurt dışından getirilecek ise bence baya iyi, tercih edilebilir.
Hocam bana pek güven vermedi, özellikleri iyi, fakat sadece i7 yazıyor. Hangi i7, 9. Nesil mi, 8. Nesil mi, 10. Nesil mi? Onu bilmeden almak sıkıntılı olur.

Görmemişim, o kadar aşağıya inmeye üşendiğim için.
Bende görmemiştim, sonra merakımdan indim ve açıklama kısmına yazmışlar. Genelde -nedenini bilmiyorum ama- yurt dışı satış sitelerinde bilgiler bizdeki gibi başlıkta değil de özellikler kısmında yer alıyor. Bunu Amazon dahil tecrübe ettim.

Bizde millet üşengeç olduğu ve alta inmeyeceği için herşeyi başlığa yazıyorlar, tamamen ülkeyle alakalı.

Bizde millet üşengeç olduğu ve alta inmeyeceği için her şeyi başlığa yazıyorlar, tamamen ülkeyle alakalı.
Katılıyorum, bence bizimki daha mantıklı . Ama bizde eksik olan mesela özellik kısmına Max-Q gibi özellikleri ve erkan panel özelliklerini yazsalar daha iyi olacak.

Katılıyorum, bence bizimki daha mantıklı . Ama bizde eksik olan mesela özellik kısmına Max-Q gibi özellikleri ve erkan panel özelliklerini yazsalar daha iyi olacak.
Evet, genelde örneğin sadece 3060 yazıp bırakıyorlar, kaç Watt olduğu onlar için önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…