ASUS ROG G15 2021 GTX 1650 alınır mı?

Monitör ile mi yani? Eğer HDMI portunuzun çıkışı NVIDIA ekran kartından geliyorsa ki büyük ihtimalle böyledir, MUX olmaması sizi etkilemez. @xbea ve @egeoz316 ROG kullanıcıları, doğrulayabilirler sanırım.

Asus'ta bildiğim kadarıyla bozuluyordu. Yine de bunun cevabını @xbea ve @egeoz316 hocalarıma bırakıyorum.

Pek bilgim yok ama 100 TL civarına kameralar vardı sanırım. Zaten kimisi kamera için bant falan çekiyor.

Onlar için değmez zaten, ufak tefek oynamalar yapıp fiyatı çoğaltmışlar. Ben, aynı fiyata daha kalitesiz ama daha performanslı bir laptop bulunup bulunmamasından bahsetmiştim.
Sabah daha ucuzdu ama buna da bakılabilir, isterseniz. Ama ROG'un da üzeceğini sanmıyorum.
Evet Viewsonic monitörüm.

Monitör ile mi yani? Eğer HDMI portunuzun çıkışı NVIDIA ekran kartından geliyorsa ki büyük ihtimalle böyledir, MUX olmaması sizi etkilemez. @xbea ve @egeoz316 ROG kullanıcıları, doğrulayabilirler sanırım.

Asus'ta bildiğim kadarıyla bozuluyordu. Yine de bunun cevabını @xbea ve @egeoz316 hocalarıma bırakıyorum.

Pek bilgim yok ama 100 TL civarına kameralar vardı sanırım. Zaten kimisi kamera için bant falan çekiyor.

Onlar için değmez zaten, ufak tefek oynamalar yapıp fiyatı çoğaltmışlar. Ben, aynı fiyata daha kalitesiz ama daha performanslı bir laptop bulunup bulunmamasından bahsetmiştim.
Sabah daha ucuzdu ama buna da bakılabilir, isterseniz. Ama ROG'un da üzeceğini sanmıyorum.
ROG Zephyrus'ta hdmi igpuya bağlı, soldaki USB C ekran kartına bağlı.

Katılıyorum, mesela ben denedim: HDMI çıkışından TV'ye bağladığımda dxdiag komutu ile kontrol ettim ve 2. ekran RTX 2060 üzerindeydi. Yani evet MUX görevi görür.
Yok hocam bozulmuyor. Kasa içinde başka bir parçaya zarar vermediğiniz müddetçe yada işlemci soğutma bloğunu sökmediğiniz müddetçe; SSD, RAM yükseltmelerini gönül rahatlığıyla yapabilir arkadaş. TUF ve ROG serilerinde bu ayrıcalık tanınmış.

Not: Beni etiketlediğiniz için teşekkür ederim, böyle olunca seviniyorum 😍. @Ramazan Ö

Açıkcası biraz canım sıkıldı. Para yüzünden ekran kartını yükseltemiyorum. Bir ihtimal Amerika'dan getirtebilirim ama o elemanın geleceği belli değil. Ayrıca baktım Amazon USA üzerinden ama pek model bulamadım.

Açıkçası biraz canım sıkıldı. Para yüzünden ekran kartını yükseltemiyorum. Bir ihtimal Amerika'dan getirtebilirim ama o elemanın geleceği belli değil. Ayrıca baktım Amazon USA üzerinden ama pek model bulamadım.
Şimdi siz dizüstü bilgisayar mı istiyorsunuz? Yoksa masaüstü yükseltme mi? Ona göre bir yorumda bulunayım.

Şimdi siz dizüstü bilgisayar mı istiyorsunuz? Yoksa masaüstü yükseltme mi? Ona göre bir yorumda bulunayım.
Niyetim laptop almaktı benim sadece kasayı satıp ama ekran kartı stoklarının ne zaman geleceği belli değil. Yoksa DDR5 bekliyordum ben. Ayrıca bazen laptop arar oluyorum evde var bir tane 10 senelik Asus ama oyun oynatmıyor. Ekran kartını yükseltemiyor dediğim 1650'den bahsediyorum. Aslında o oğlana bel bağlamam lazım ama yaz sonu almayı düşünüyorum o da o zamanlarda gelecek. Belki 2060 olan modeli dışarıdan alabilirim. Tabi benim şansım gene ters gider belkide evdekilerden para çıkmaz. Şuan 2.5 K TL açığım var bunun için.

Güzel alet, tasarım ve özellikler bakımından iyi ama beni ekran kartı kısmı düşündürüyor. Tabii FSR'dan sonra umutları da yüksek tutmak lazım ilk izlenimler, değerlendirmeler çok iyi. İleride çoğu popüler oyuna eklenmesi halinde bu bir sorun olmaktan çıkar. Şurada o sistemin aynısıyla bakınca 42-43 FPS'den 60'a çıkıyor ultra quality ile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Niyetim laptop almaktı benim sadece kasayı satıp ama ekran kartı stoklarının ne zaman geleceği belli değil. Yoksa DDR5 bekliyordum ben.
Hocam DDR5 sistemler 15.000 TL'den aşağı olmazlar, boşuna bu fiyat aralığında beklemeyin ki zaten ancak 2022 sonunda filan son kullanıcıya ulaşır o cihazlar.
Ayrıca bazen laptop arar oluyorum evde var bir tane 10 senelik Asus ama oyun oynatmıyor.
Zaten mantıklı olan da oynatmaması.
Ekran kartını yükseltemiyor dediğim 1650'den bahsediyorum.
Anladım, mevcut masaüstündeki ekran kartından memnun değilsiniz ve yeni model ekran kartlı bir dizüstü bilgisayar almayı planlıyorsunuz.
Aslında o oğlana bel bağlamam lazım ama yaz sonu almayı düşünüyorum o da o zamanlarda gelecek. Belki 2060 olan modeli dışarıdan alabilirim. Tabi benim şansım gene ters gider belki de evdekilerden para çıkmaz. Şuan 2.5 K TL açığım var bunun için.
Hocam eğer kesin ise gelecek olan arkadaşınız bence beklemelisiniz. Ancak iş biraz belli değil ise işinizi sağlama alın derim ben, yada bir ihtimal yıl sonu indirimlerini beklerseniz iyi olabilir.

Güzel alet, tasarım ve özellikler bakımından iyi ama beni ekran kartı kısmı düşündürüyor. Tabii FSR'dan sonra umutları da yüksek tutmak lazım ilk izlenimler, değerlendirmeler çok iyi. İleride çoğu popüler oyuna eklenmesi halinde bu bir sorun olmaktan çıkar. Şurada o sistemin aynısıyla bakınca 42-43 FPS'den 60'a çıkıyor ultra quality ile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen hocam Asus gerçekten başka bir segment. Bu arada oyundan oyuna bilgisayar değişiyor. Yani dandirik CP77 optimizasyonu ile GTA 5'in çok farklı mesela. Yani demek istediğim yapımcının emeğine bağlı ekran kartının performansı. Yoksa bu makineler bayağı güçlü. Şuan benim 960, CP77 1080P Low olmak üzere dünyada açmayacağı hiçbir oyun yok. Hatta sözde şuan kartımın ömrü doldu.

Ben birazda PS4 mantığında düşünüyorum 1080P açsın yeter gibisinden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı