ASUS ROG G15 (2022) alınır mı?

hiç bir şey farketmez yakın okuma yazma hızı olması ssdlerin.

Hocam USB-C Thunderbolt girişi bulunuyor. Öyle bir adaptör bana gelen de yoktu. 210W bir adaptörü bulunmakta.
Bu arada 240w adaptör çıktı benden.

Son düzenleme:

Evet hocam yanlış söylemişim 240W.

RAM arkadaşın attığının aynısı. Bendeki SSD WD PC SN735 SDBPNHH-512G-1002 bu model bilginize.

Son düzenleme:
Yarın bir aksilik çıkmazsa HF267 alacağım 265 ve 266'dan farkı yok değil mi?

Yarın bir aksilik çıkmazsa HF267 alacağım 265 ve 266'dan farkı yok değil mi?
Piyasaya sürülme tarihleri farklıydı galiba bir konuda arkadaşın biri Servise sormuş bu cevabı vermişler.
Satıcıları da farklı şahsen ben GPN Teknoloji'yi daha çok sevdiğimden 266 olan modeli alırdım.

Ben de uzun araştırmalar sonras 267 modeli aldım. 267 almamın sebebi teknoryadan almak istemiştim o yüzden. Asusdan attığım mesajda 265-266-267 in farkı olmadığını söylediler. 1 adet 16gb ram ekleyip 32 ye çıkardım ben modeli. ilerde SSD ihtiyacım olursa 1 tane eklerim uygun fiyatlı zaten içindeki mevcut ssd pcie4.

Hocam aldığınız gibi mi taktınız?

Hocam aldığınız gibi mi taktınız?
valla ürünü 1 kere bile açmadan önce kasasını açıp rami taktım. Yabancı yerli forumlar farketmeksizin herkesin ortak görüşüydü. Oyun testlerine baktığımda oyundan oyuna değişse de min 9 max 18 fps farkettiğini gördüm bnde uğraşmamak için aldım. Açmışken SSD de taksam mı dedim ama hem bütçemi zorlamak istemedim hemde external HDDm ile iş görüyorum alsam biraz israf olcaktı.

Memnun musunuz bilgisayardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…