- Makaleler
- 9
Ayni marka veya okuma yazma hızlarının aynı olmasına gerek yok.
hiç bir şey farketmez yakın okuma yazma hızı olması ssdlerin.Açıkçası aynı marka olması gerekli mi değil mi bilmiyorum ama okuma yazma oranları ikisinin de aynı olursa daha iyi bence. Bu modelin Türkiye de satışına da göremedim açıkçası. Okuma yazma oranını paylaşma şansınız var mı? 513RM modelinden memnun musunuz bu arada?![]()
Bu arada 240w adaptör çıktı benden.Hocam USB-C Thunderbolt girişi bulunuyor. Öyle bir adaptör bana gelen de yoktu. 210W bir adaptörü bulunmakta.
Eki Görüntüle 1608181
Hiçbir şey fark etmez yakın okuma yazma hızı olması SSD'lerin.
Bu arada 240W adaptör çıktı benden.
Eki Görüntüle 1608215Eki Görüntüle 1608216Eki Görüntüle 1608217Eki Görüntüle 1608218Eki Görüntüle 1608219Eki Görüntüle 1608220Eki Görüntüle 1608221
Hocam ASUS'un resmi sitesinde SSD'nin okuma yazma hızı ve hangi marka olduğu gözükmüyor. Laptopu alınca 512 GB SSD daha eklemeyi düşünüyorum ama hangi marka olduğunu bilmiyorum. Bir de RAM modelini tam olarak söyleme şansınız var mı?
Piyasaya sürülme tarihleri farklıydı galiba bir konuda arkadaşın biri Servise sormuş bu cevabı vermişler.Yarın bir aksilik çıkmazsa HF267 alacağım 265 ve 266'dan farkı yok değil mi?
Asusun resmi sayfasındaki satıcılardan alın bence bende bugün ya da yarın almayı düşünüyorum. Resmi sayfadaki en ucuz satıcı şuan Teknosa'daki GamersArena 29.929 TL 266 modeli. ROG Strix G15 (2022) | Gaming Laptops|ROG - Republic of Gamers|ROG GlobalYarın bir aksilik çıkmazsa HF267 alacağım 265 ve 266'dan farkı yok değil mi?
Ben de uzun araştırmalar sonras 267 modeli aldım. 267 almamın sebebi teknoryadan almak istemiştim o yüzden. ASUS'dan attığım mesajda 265-266-267'in farkı olmadığını söylediler. 1 adet 16 GB RAM ekleyip 32'ye çıkardım ben modeli. İleride SSD ihtiyacım olursa 1 tane eklerim uygun fiyatlı zaten içindeki mevcut SSD PCI-e4.
valla ürünü 1 kere bile açmadan önce kasasını açıp rami taktım. Yabancı yerli forumlar farketmeksizin herkesin ortak görüşüydü. Oyun testlerine baktığımda oyundan oyuna değişse de min 9 max 18 fps farkettiğini gördüm bnde uğraşmamak için aldım. Açmışken SSD de taksam mı dedim ama hem bütçemi zorlamak istemedim hemde external HDDm ile iş görüyorum alsam biraz israf olcaktı.Hocam aldığınız gibi mi taktınız?
Memnun musunuz bilgisayardanBen de uzun araştırmalar sonras 267 modeli aldım. 267 almamın sebebi teknoryadan almak istemiştim o yüzden. Asusdan attığım mesajda 265-266-267 in farkı olmadığını söylediler. 1 adet 16gb ram ekleyip 32 ye çıkardım ben modeli. ilerde SSD ihtiyacım olursa 1 tane eklerim uygun fiyatlı zaten içindeki mevcut ssd pcie4.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.