ASUS ROG G15 mi MSI cyborg 15 mi?

140W RTX 3060 ile 45W RTX 4050 kıyaslamasına bakarsan Frame Generation ile 140W 3060'la yer yer aynı yer yer de geçtiğini görebilirsin. Bu mantıkla da 4060 ile kıyaslama yaparsak çok rahat daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.
İnceleme

İşlemci daha fazla watt çekiyor ekran kartına kıyasla bu mantıklada gidildiğinde 45W GPU kötü değil mi?

Hocam onun 6800H modeli sitede görünmüyor ondan dolayı seçemedim.

Hocam bahsettiğiniz sorunu tam olarak anlayamadim biraz açık şekilde anlatabilir misiniz eğer büyük bir sorun değilse ASUS alacağım yüksek ihtimalle.
Burada da yazmıştım.

Örnek vererek anlatacam. Eve geldin, laptop açtın şifreyi girdin, Chrome'u açtın, "YouTube" yazacaksın ama bir baktın yalnızca "ube" yazılmış. Neyse dedin hemen sildin yeniden yazdın bir sorun yok. YouTube'dan "akın hoca" yazacaksın, bir bakmışsın yalnızca "hoca" yazılmış. Yani sen klavyeye yazmak için bastığın anda klavye algılamıyor, tıpkı klavye kapalıymışta sen basınca açılmış gibi. A tuşuna basıyorsun ve 2 saniye sonra çalışmaya başlıyor klavye. Hemen sonra normal çalışıyor. Sonra diyelim hemen YouTube'a yazıyı yazdın ve hemen word'e bir kelime yazacaksın yine aynı 2sn geç basıyor ilk tuş. Sonrasında normal. Word'e yazdın yazdın. 10sn durdun bir daha yazdın, yine gecikmeli çalışıyor. Bulabildiğim tek çözüm yukarıdaki konuda, o da şarj yüzde ayarını değiştirip yeniden başlatmak. 1-2 ay içinde yine tekrar ediyor sorun, pil yüzdesini değiştirip yeniden başlatıyorsun geçiyor. Globalde de yaşayan var bunu ve net bir çözümü yok. Asus'da ilgilenmiyor.

Burada da yazmıştım.

Örnek vererek anlatacam. Eve geldin, laptop açtın şifreyi girdin, Chrome'u açtın, "YouTube" yazacaksın ama bir baktın yalnızca "ube" yazılmış. Neyse dedin hemen sildin yeniden yazdın bir sorun yok. YouTube'dan "akın hoca" yazacaksın, bir bakmışsın yalnızca "hoca" yazılmış. Yani sen klavyeye yazmak için bastığın anda klavye algılamıyor, tıpkı klavye kapalıymışta sen basınca açılmış gibi. A tuşuna basıyorsun ve 2 saniye sonra çalışmaya başlıyor klavye. Hemen sonra normal çalışıyor. Sonra diyelim hemen YouTube'a yazıyı yazdın ve hemen word'e bir kelime yazacaksın yine aynı 2sn geç basıyor ilk tuş. Sonrasında normal. Word'e yazdın yazdın. 10sn durdun bir daha yazdın, yine gecikmeli çalışıyor. Bulabildiğim tek çözüm yukarıdaki konuda, o da şarj yüzde ayarını değiştirip yeniden başlatmak. 1-2 içinde yine tekrar ediyor sorun, pil yüzdesini değiştirip yeniden başlatıyorsun geçiyor. Globalde de yaşayan var bunu ve net bir çözümü yok. Asus'da ilgilenmiyor.
Fazla Güç harcamamak için klavye kendini kapatıyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı