ASUS ROG G16 G614JV-N3110 alınır mı?

Bütçe
42000
Fiyatlari yuksek nedense Lenovo aslinda fiyat performans konusunda iyi bir markadir da Turkiye'de MSI'in takip ettigi fiyat politikasini takip ediyorlar gibi. Amazon'dan falan denk getirmek lazim, bakiyorum.

Evet abi anakartlari kotu Zephyrus'lar kotu, ama ROG Strix'i hocaya uflettikleri icin iyi onlar alabilirsiniz.

Fiyatlarının yüksek olduğunu biliyorum o yüzden sordum. 2 aydır bakmadığım marka, model ve fiyat kalmadı. Lenovo Loq'lar da dahil.

Amazon'a hiç bakma oralar daha uçuk. Asus Rog fiyatına ben Lenovo Legion bulamadım. Bundan daha pahalı olup i7 12. nesil 3050-60'lı laptopları 50 bin bandında ya da biraz altında satıyorlar. Hak verirsin ki bu da onu bir F/P ürünü yapmıyor.

Iyi arastirmadigin icindir.
Tamam sen iyi araştırdın da neden bu cihazla ilgili bir sorun atmıyorsun da Desktop anakartlarını önermeyen içerik üreticisi, 21 zephyrus atıyorsun? At cihazın bu sorunu var de. O zaman 21 legionlar da da wifi kartı kalitesiz ve eski o da alınmaz bu düşünce yapısıyla?

Özellikleri, model numarası ve ortalama fiyat bandını söylersen ben de bakabilirim.

Su modeli daha uygun bir fiyata ariyorum su anda.

Tamam sen iyi araştırdın da neden bu cihazla ilgili bir sorun atmıyorsun da Desktop anakartlarını önermeyen içerik üreticisi, 21 zephyrus atıyorsun? At cihazın bu sorunu var de. O zaman 21 legionlar da da wifi kartı kalitesiz ve eski o da alınmaz bu düşünce yapısıyla?
Atmiyorum cunku her model icin sorun konusu bulabilirsin, ben ASUS'un genel olarak kalitesiz oldugunu kanitlamaya calisiyorum sana.

Su modeli daha uygun bir fiyata ariyorum su anda.

Atmiyorum cunku her model icin sorun konusu bulabilirsin, ben ASUS'un genel olarak kalitesiz oldugunu kanitlamaya calisiyorum sana.

Trendyol'da varmış ama tükenmiş ve fiyatı 65 bin TL. Yapma hocam şu fiyata bile F/P ürünü değil bu.

Diğer markalara kıyasla daha önde kalıyor. Onu anlatmaya çalışıyorum. Limitli victus, ısınma sorunlu veya limitli MSI, sorunlarını saymaya üşendiğim Monster ve Casper almaktansa asus almak daha iyi kalıyor. Sizse sırf desktop anakartları kötü diye almayın diyorsunuz. Ondan sizden daha iyisini önermenizi istedim fakat "araştır abisi" gibi egolu bir tavır takındığınız için anlatmak uzun sürdü.

Fiyatlarının yüksek olduğunu biliyorum o yüzden sordum. 2 aydır bakmadığım marka, model ve fiyat kalmadı. Lenovo LOQ'lar da dahil.

Amazon'a hiç bakma oralar daha uçuk. ASUS ROG fiyatına ben Lenovo Legion bulamadım. Bundan daha pahalı olup i7 12. nesil 3050-60'lı laptopları 50 bin bandında ya da biraz altında satıyorlar. Hak verirsin ki bu da onu bir F/P ürünü yapmıyor.

Anladim sen de haklisin ama laptop isi biraz sakat monolitik olduklari icin bir sorun ciktiginda direkt anakart degismesi gerekiyor iki yil sonra bir sorun cikarsa direkt laptop parasi istiyorlar, son yillarda ASUS kalite dususu sebebiyle cok fazla elestriliyor. Keske kullaniyor olsam da daha isabetli bir youm yapabilsem. Kullanmadigim bir modeli tavsiye etmeyi sevmiyorum hakkina girmek istemem. Ama hakkinda o kadar cok kotu review olan bir markayi da oneren veya satin alacak insanlari uyarmazsam da sucluluk duygusu hissediyorum.

Anladim sen de haklisin ama laptop isi biraz sakat monolitik olduklari icin bir sorun ciktiginda direkt anakart degismesi gerekiyor iki yil sonra bir sorun cikarsa direkt laptop parasi istiyorlar, son yillarda ASUS kalite dususu sebebiyle cok fazla elestriliyor. Keske kullaniyor olsam da daha isabetli bir youm yapabilsem. Kullanmadigim bir modeli tavsiye etmeyi sevmiyorum hakkina girmek istemem. Ama hakkinda o kadar cok kotu review olan bir markayi da oneren veya satin alacak insanlari uyarmazsam da sucluluk duygusu hissediyorum.
Hocam ben direk asusu al geç diye bir tavır takınmadım. Muadilini sundum ve bu bütçeye daha iyisi olmadığını belirttim. Bu bütçelerde 2 seçenek var. Ya G16 ya da Nitro 16. Daha iyisi olsa haklısınız tamam ama daha iyisi yoksa bunlar en iyisidir.

Hocam ben direk ASUS'u al geç diye bir tavır takınmadım. Muadilini sundum ve bu bütçeye daha iyisi olmadığını belirttim. Bu bütçelerde 2 seçenek var. Ya G16 ya da Nitro 16. Daha iyisi olsa haklısınız tamam ama daha iyisi yoksa bunlar en iyisidir.

Anladim hak vermiyorum degil tek istedigim alacak arkadasi uyarmak uzun zamandir laptoplarla ilgileniyorum uye oldugum Discord kanallarinda cok fazla ASUS ROG kullanan var ve sikayet cok. Uyarmayayim mi simdi?

Bu Acer Predator kullandim saglam bir laptop onu da onerebilirim. ASUS'la arasinda kalirsan Acer'in malfunction Rate'i daha dusuk.

Bu laptopun Türkiye'de 65.000 TL fiyata satilmasina da akil erdiremedim gercekten. Ben Amerika'dan aliyorum laptoplarimi bu kadar fiyat bindirmesi cidden kotu yani.

Son düzenleme:
Anladim hak vermiyorum degil tek istedigim alacak arkadasi uyarmak uzun zamandir laptoplarla ilgileniyorum uye oldugum Discord kanallarinda cok fazla ASUS ROG kullanan var ve sikayet cok. Uyarmayayim mi simdi?

Bu Acer Predator kullandim saglam bir laptop onu da onerebilirim. ASUS'la arasinda kalirsan Acer'in malfunction Rate'i daha dusuk.

Hocam ben fikrinizi belirtmenize bir şey demiyorum. Dediğim gibi seçenek az ve diğer muadillerin çok çok daha sorunlu olmasına rağmen ASUS'u böyle bir sebeple alınmamasını istiyorsunuz. Daha iyi bir seçenek sunmayıp egolu bir tavır takınmanız hoş değil. Fiyat piyasalarını pek takip etmediğinizi sanıyorum. Bu cihaz geçen gün her yerde minimum 55 bindi. Bunu bile alamayacaktı konudaki arkadaşlar. Bu da olmayınca tek seçenek Acer oluyor, Acer gayet iyi fakat sevmesen bile başka yol kalmıyor. Her neyse. Bir yanlışım olduysa affola. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı