Çözüldü ASUS ROG G16 Thunderbolt ile görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ali tajalyan

Decapat
Thunderbolt ile DP üzerinden görüntü almaya çalışıyorum ama hiçbir tepki yok.
Başka bir laptop denedim, çalıştı. Yani kablodan sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

ASUS sitesinden de Thunderbolt driveri falan kurdum ama yine sonuç aynı.

Çözüm
Merhaba:
Aynı sorun bende de var. Çözebildiniz mi? Thunderbolt ile bağlıyorum monitörümü algılama sesi geliyor fakat görüntü aktarılmıyor.
Notebook: ASUS ROG STRIX G16 G614JV-N3159)
Monitör: 32" Odyssey G7

Merhaba,
Sizin sorunuz benimkiyle bir noktada farklı oda şu;
Ben kabloyu taktığımda hiçbir tepki almıyordum.

Ama sorunumu @coskunomer07 isimli arkadaş sayesinde çözdüm.

"Pusat type-c/display port" adlı ürününü alıp ekranı bağladığımda direk sorunsuz çalıştı hatta yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve herhangi bir görüntü gitme kapanma gibi bir sorun ile karşılaşmadım.

Umarım sizinde sorununuz çözülür.

Aldığım yerden linki bırakıyorum
Thunderbolt ile DP üzerinden görüntü almaya çalışıyorum ama hiçbir tepki yok.
Başka bir laptop denedim, çalıştı. Yani kablodan sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

ASUS sitesinden de Thunderbolt driveri falan kurdum ama yine sonuç aynı.
Merhaba:
Aynı sorun bende de var. Çözebildiniz mi? .Thunderbolt ile bağlıyorum monitörümü algılama sesi geliyor fakat görüntü aktarılmıyor.
Notebook : Asus Rog Strix G16 G614JV-N3159)
Monitör : 32" Odyssey G7

Merhaba:
Aynı sorun bende de var. Çözebildiniz mi? Thunderbolt ile bağlıyorum monitörümü algılama sesi geliyor fakat görüntü aktarılmıyor.
Notebook: ASUS ROG STRIX G16 G614JV-N3159)
Monitör: 32" Odyssey G7

Merhaba,

"Pusat type-c/display port" adlı ürününü alıp ekranı bağladığımda direk sorunsuz çalıştı hatta yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve herhangi bir görüntü gitme kapanma gibi bir sorun ile karşılaşmadım.

Çözüm
bende de aynı sorun var iki farklı kablo ile denedim tam verim alamadım biri hic görüntü vermedi diğerinde ise masaustunde titremeler kırılmalar oldu oyunlar sorunsuzdu.

bu pusat kablo haftaici gelicek umarım işe yarar

Arkadaslar konuyu tekrar hortlatıyorum bu kablo ile 240hz monitorumde en fazla 165 hz alabiliyorum ayrıca cs go da sorunsuz oynuyorken cs 2 de ciddi takılmalar oluyor, rekabetçi fps oyunlarında bu kablo ile sorunsuz görüntü aktarımı gerçekleştiriyor musunuz

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun var iki farklı kablo ile denedim tam verim alamadım biri hiç görüntü vermedi diğerinde ise masaustunde titremeler kırılmalar oldu oyunlar sorunsuzdu.

Bu Pusat kablo hafta içi gelecek umarım işe yarar

Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum bu kablo ile 240Hz monitörümde en fazla 165 Hz alabiliyorum ayrıca CS:GO'da sorunsuz oynuyorken CS 2 de ciddi takılmalar oluyor, rekabetçi FPS oyunlarında bu kablo ile sorunsuz görüntü aktarımı gerçekleştiriyor musunuz?

Bahsettiğiniz Pusat kablo ise evet, 144Hz monitör de sıkıntısız bir şekilde görüntü alabiliyorum ama daha üstünü bilemem maalesef.
Ek olarak G-Sync de çalışıyor.

Merhaba,

Konuyu alakasızca canlandırmış gibi olacağım ama pusata alternatif var mı doğru çalışan? Bu ürün stokta yok ne yazık ki.

Konuyu alakasızca canlandırmış gibi olacağım ama pusata alternatif var mı doğru çalışan? Bu ürün stokta yok ne yazık ki.
hocam malesef usb c - dp port kabloları ile alakalı bilgisayar üreticileri her kabloyu calıstırıcak sekilde üretim yapmıyorlar. bu görüntü aktarış sekli film izlemek veya pc de üretim takip etmek icin uygun ama pusat kablosu bile oyunda %100 verimli calısmıyor. monitorde yabancıların flicker dedikleri durum cok fazla oluyor. pusat denedigim 4. farklı kablo ben pusattan baska calısan bulamadım

hocam malesef usb c - dp port kabloları ile alakalı bilgisayar üreticileri her kabloyu calıstırıcak sekilde üretim yapmıyorlar. bu görüntü aktarış sekli film izlemek veya pc de üretim takip etmek icin uygun ama pusat kablosu bile oyunda %100 verimli calısmıyor. monitorde yabancıların flicker dedikleri durum cok fazla oluyor. pusat denedigim 4. farklı kablo ben pusattan baska calısan bulamadım
Benim gibi pusatı bulamayanlar için ŞU ÜRÜN yorumlarında uyumlu olduğunu söyleyen birisine güvenerek aldım. 1080p 144hz sorunsuz alıyorum aparatta ısınma vs yok bilginize.

Konuyu yeniden açıyorum ama elimde Paugge USB C to DisplayPort kablosu var ama DisplayPort'a sinyal gelmiyor. HDMI üzerinde monitörü sorunsuz çalıştırabiliyorum. Kullandığınız sorunsuz çalışan başka kablo markaları varsa söylebilir misiniz? Veya sorun sistemde mi çözemedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı