ASUS ROG G751JY-DH71 veya MSI GT72 2QE Dominator Pro ?

sroad

Megapat
İmkanım olursa ABD'den oyuncu bilgisayarı almak istiyorum. Aklımda 2 seçenek var değerli tavsiyelerinizi nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Eğer bu cihazların muadili aklınızda başka ürün-marka varsa nedeniyle birlikte belirtebilirsiniz. (Bütçem 2300 dolar civarı en fazla 2500'e kadar ürün belirtin lütfen)

İlk seçeneğim:
ASUS ROG G751JY-DH71

İkinci seçeneğim sitede incelemesi de yapılan:
MSI GT72 2QE Dominator Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette cevap MSI olacak. Zira en yeni teknolojileri barindiriyor. ROG tercih etme, MSI'dan vazgecme :)

Öncelikle teşekkür ederim. Haklısınız yalnız ASUS'un da ondan aşağı kalır yanı yok gibi duruyor. Bir de genelde ASUS'un ROG serisinin soğutmasının çok iyi olduğunu söylüyorlar gerçi MSI bu modelinde ASUS benzeri bir tasarım ile çift egzoz tasarımlı fan koymuş ama yine de kararsız kaldım.

Ilk secenegini aylardir kullaniyorum harika bir masaüstü alternatifidir... Hic düsünme AL derim... MSI konusunda hic deneyimim yok yorum yapamiyacagim...

Öncelikle teşekkür ederim. ASUS'ta gönlüm kaldı fakat MSI yazılım desteği ve daha afilli bir kasaya sahip olması da kafamı karıştırdı. ASUS'un tasarımı güzel olsa da kasası çok sade geldi sanırım ambalaj göz boyuyor dedikleri bu olsa gerek. :)

Tabii zevk meselesi bu birazda... Bende hemen hemen iki model arasinda kararsiz kalmistim senin gibi... ASUS'u secmemin nedeni klavye'de ferahligi (Özellikle Yön tuslari vs...) , ayrica sogutmasi... Oyun icinde HIGH ayarlarinda ekran karti maksimum 60-70 derece arasi seyrediyor ki bu cok iyi bir sogutma oldugunu kanitliyor... Yani ben sadeligi sevdigim icin ASUS aldim... Sadelik ve performans benim icin yeteerli... MSI'daki gözümde kalan tek olay ise istedigin gibi aydinlatmali klavye...

Hangisini secersen sec simdiden hayirli olsun...

İkinize de tekrar teşekkür ederim arkadaşlar. Ama iki cihaz da o kadar güzel ki sizin naçizane yorumlarınız dahi karar vermeme yardımcı ol(a)madı :dikkatli:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı