yalcingney
Decapat
Ayıpsın tabiiki yapacağımYalçın eline ulaşınca bizimle izlenimlerini ve değerleri paylaşırsın umarım

Ayıpsın tabiiki yapacağımYalçın eline ulaşınca bizimle izlenimlerini ve değerleri paylaşırsın umarım
Cuma sipariş ettim
Asus ROG Strix G531GU-AL012 Intel Core i7 9750H 16GB 512GB Fiyatı
Asus ROG Strix G531GU-AL012 Intel Core i7 9750H 16GB 512GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Elbette bunu yapacağım zaten Asus kalitesini bilen bilir ses konusunda da birkaç Asus laptop incelemesi yaptım ve ses seviyesi gerçekten mükemmelden de öte laptop yerine sanırsın ses sisteminden geliyor bu beni en çok cezbeden oldu ve soğutması gerçekten bütün laptop modellerinde mükemmel... Gözün arkada kalmasın 120hz monitör de cabasıKardeşim şimdiden hayırlı olsun. Umarım pişman olmazsın. Benim bütçe de hemen hemen bu kadar. Geçen msi Gf75 Thin 9 SC aldım ekranda ışık sızması mevcuttu ve çok ısındığı için iade ettim. Bu model benim de aklımdaydı. Senden ricam eline ulaştığında bizim içinde küçük bir inceleme yapar mısın?![]()
Hayırlı olsun. Onca konunun ardından en sonunda kavuşuyorsunAyıpsın tabiiki yapacağım![]()
Evet ulaştı ve TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL! Aşık oldum ve ses kalitesi muhteşem özellikle kasası aşırı derecede hoş!Elinize ulaşdı mı hocam. Kusura bakmayın sizden daha sabırsızım. Stoklar bitmeden bende almak istiyorum o yüzden
![]()
Hayır ışık sızması gibi birşey hiç gözüme çarpmadı ama videoyu yüklemem geceyi bulacaktır derse gideceğim şimdi :/Son bir şey ışık sızması var mı acaba. Videoyu da bekliyoruz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.