Asus ROG GA502DU-AL025 alınır mı?

Cuma sipariş ettim

Kardeşim şimdiden hayırlı olsun. Umarım pişman olmazsın. Benim bütçe de hemen hemen bu kadar. Geçen msi Gf75 Thin 9 SC aldım ekranda ışık sızması mevcuttu ve çok ısındığı için iade ettim. Bu model benim de aklımdaydı. Senden ricam eline ulaştığında bizim içinde küçük bir inceleme yapar mısın? 😇

Kardeşim şimdiden hayırlı olsun. Umarım pişman olmazsın. Benim bütçe de hemen hemen bu kadar. Geçen msi Gf75 Thin 9 SC aldım ekranda ışık sızması mevcuttu ve çok ısındığı için iade ettim. Bu model benim de aklımdaydı. Senden ricam eline ulaştığında bizim içinde küçük bir inceleme yapar mısın? 😇
Elbette bunu yapacağım zaten Asus kalitesini bilen bilir ses konusunda da birkaç Asus laptop incelemesi yaptım ve ses seviyesi gerçekten mükemmelden de öte laptop yerine sanırsın ses sisteminden geliyor bu beni en çok cezbeden oldu ve soğutması gerçekten bütün laptop modellerinde mükemmel... Gözün arkada kalmasın 120hz monitör de cabası😊
Muhtemelen ürün yarın elimde olacak haftasonu olduğu için kargo takip güncellenmiyor ve inceleme videosu çekeceğim sanırım.

Elinize ulaşdı mı hocam. Kusura bakmayın sizden daha sabırsızım 😇. Stoklar bitmeden bende almak istiyorum o yüzden 😊
Evet ulaştı ve TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL! Aşık oldum ve ses kalitesi muhteşem özellikle kasası aşırı derecede hoş!
İnceleme videosu çektim ve videoları birleştirmeyi başarabilirsem youtube'a atıp göndereceğim linkini.
Gözün kapalı alabilirsin!

Son bir şey ışık sızması var mı acaba. Videoyu da bekliyoruz 😇
Hayır ışık sızması gibi birşey hiç gözüme çarpmadı ama videoyu yüklemem geceyi bulacaktır derse gideceğim şimdi :/
Bilgisayarın içi bu şekilde ve bilgi vereyim hdd takmak garanti dışı bırakmıyor kendin takarsan da
83 yapraklı fanlar gerçekten mükemmel!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı