Asus ROG GA502DU-AL025 alınır mı?

yalcingney

Decapat
Yer
Antalya
HP markasının aldığım laptopunu bugün iade ettim ve yerine en fazla 9000₺ bandında bir laptop satın alacağım. Aslında Monster Tulpar V19.3 düşünüyorum fakat ASUS kasa bakımından ve sağlamlık bakımından gönlümde yer etmiş durumda.
Bu model şu an 7700₺ bandında indirimsiz olarak (geçenlerde hiç indirim eklemeden aynı fiyattan listeliyorlardı) satılmakta ve ben bu modeli alıp içinde 2400 MHz 16 GB bulunan RAM miktarını 2666 MHz 32 GB'a çıkartıp bu şekilde yapsam sizce olur mu ya da Monster'de belirttiğim modeli mi alayım?
AMD'yi mobilde çok gömmekteler ve bu içindeki işlemci i7'nin ancak 7. Nesline denk olduğunu söylüyorlar. Program kullanmayacak olsam pek sorun değildi ama işin içine program girince düşündürmeye itiyor.
Dipnot; elimde 2 TB Harddisk mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci i5-i7 arasına denk geliyor. Bu modeli bilmiyorum ama TUF serisinde Mesut beyin incelemesinde 1660 Ti için ekran kartının %10'luk bir dar boğaza takıldığını söylemişti. Yine de özellikle marka değeri göz önüne alındığında bu fiyat bana uygun gibi geldi.

Yalçın attığın üründe 1660ti'ın 60 Watt yani Max-Q versiyonu kullanılıyor, farkında mısın?
Açıklama kısmında yazıyor. Bunun dışında hala bu ürünü almak istiyorsan neden almaman gerektiğini açıklarım uzunca.

Yalçın attığın üründe 1660ti'ın 60 Watt yani Max-Q versiyonu kullanılıyor, farkında mısın?
Açıklama kısmında yazıyor. Bunun dışında hala bu ürünü almak istiyorsan neden almaman gerektiğini açıklarım uzunca.
Fark etmemişim onu teşekkürler 😊 ryzen 7 direkt alınmaz diyorsunuz yani... İntel de çok para geçiriyor ya maalesef ki 😐

Rica ederim :) Malesef öyle fakat günümüz oyunlarında işlemci yoğun kullanılıyor. Bu CPU ile o GPU'yu bazı oyunlarda yer yer %60'a kadar düşer şekilde kullanırsın ki bunu istemezsin. 9750h biraz iyi soğutma ve biraz undervolt ile çok iyi olacaktır 1660ti'ın yanına. Benim tavsiyem bu yönde.
Ryzen 7 işlemcinin sıkıntısı çekirdek ve boost frekansından ziyade o seviyelerde uzun süre kalamaması. Örneğin 9300h görünürde yakın performans veriyor deniyor ama oyun sırasında uzun süre 4GHz'te kalabiliyor. Bu da yüksek GPU kullanımı ve takılmama olarak geri dönüyor sana. Yine de minimum 9750h öneririm sana ben ileriye dönük olarak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı