Asus ROG GA502DU-AL025 alınır mı?

Upload edebildiniz mi videoyu 😊
Hemen halledeceğim video birleştirmek için hangi videoyu kullanmalıyım denediğim programlar çok adi çıktı bir tanesi 240 saat yaptı 24 dakikalık videoyu
Kusura bakmayın biraz geç oldu ve bir iki sıkıntı oldu uğraştırdı. GoPro nedense bir videoyu kaydetmiş fakat yürütülmüyor, o partı aradan çıkarttım bu şekilde de sorun yok. İlk defa video çekiyorum ne yalan söyleyeyim bir bakın görün beğenirseniz alırsınız :) Sormak istediğiniz şeyleri de bekliyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada denememi istediğiniz yapmamı istediğiniz testlerin adını söyleyin, denememi istediğiniz oyunları size onları da çekip atayım :p

Son düzenleme:
Hemen halledeceğim video birleştirmek için hangi videoyu kullanmalıyım denediğim programlar çok adi çıktı bir tanesi 240 saat yaptı 24 dakikalık videoyu
Kusura bakmayın biraz geç oldu ve bir iki sıkıntı oldu uğraştırdı. GoPro nedense bir videoyu kaydetmiş fakat yürütülmüyor, o partı aradan çıkarttım bu şekilde de sorun yok. İlk defa video çekiyorum ne yalan söyleyeyim bir bakın görün beğenirseniz alırsınız :) Sormak istediğiniz şeyleri de bekliyorum
Bu arada denememi istediğiniz yapmamı istediğiniz testlerin adını söyleyin, denememi istediğiniz oyunları size onları da çekip atayım :p
Video güzel olmuş Güney, ilk kısmı iki kez renderlamışsın, müzik zevkine bayıldım :D
fan tuşu muhtemelen profiller arası geçiş yapıyor. Asus logolu tuş da Rog Gaming Center'ı açıyor diye biliyorum.
Test önerisi mi, sen yeter ki iste :) Yapabileceğin en basit test sağlam oyunlara girip benchmark almak afterburner ile bütün değerler açıkken. Ha bir de Cinebench R20 çoklu ve tek çekirdek deneyebilirsin.

Video güzel olmuş Güney, ilk kısmı iki kez renderlamışsın, müzik zevkine bayıldım :D
fan tuşu muhtemelen profiller arası geçiş yapıyor. Asus logolu tuş da Rog Gaming Center'ı açıyor diye biliyorum.
Test önerisi mi, sen yeter ki iste :) Yapabileceğin en basit test sağlam oyunlara girip benchmark almak afterburner ile bütün değerler açıkken. Ha bir de Cinebench R20 çoklu ve tek çekirdek deneyebilirsin.
Dostum çektiğim peşpeşe videoları sadece ekledim :) render gibi birşey şuana kadar hiç kullanmadım... O programların hepsini indirip değerlerini birazdan sizlerle paylaşacağım.

hayırlı olsun dostum güle güle kullan ben de bu cihaza bakıyorum . bir şey soracağım şuan teknorya satıyor free dos diyor sende windows yüklü başka satıcıdan mı aldın ?

hayırlı olsun dostum güle güle kullan ben de bu cihaza bakıyorum . bir şey soracağım şuan teknorya satıyor free dos diyor sende windows yüklü başka satıcıdan mı aldın ?
Hayır epttavm üzerinden 10tlye kod satın aldım.
İndirme linki de veriyorlar ve orijinal windows, yüklü gelenler 800 tl kadar sayıp üstüne donanımdan kısıyorlar dengelemek için :D
Bunu aldım.

Hayırlı olsun hocam öncelikle, cpu-gpu sıcaklık değerleri ve yük altında fan gürültüsü nasıl? Herhangi bir ölçüm yaptınız mı? Bir de numpadin touchpad üzerinde olması herhangi bir olumsuzluk oluşturdu mu kullanım açısından?

Son düzenleme:
Merhaba,

Bir konu yazdım bu marka/model bilgisayar ile ilgili

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı