frknyksl10
Hectopat
Daha fazla
Hocam fotograflarini attigin laptop ayni degil mi? Eger gercekten ayniysa cok hos duruyor. Plastik oldugunu zannediyordum. Metal alasimiysa super bence. Ayrica hava izgaralarinin nerede oldugunu bilmiyorum. Onun da fotografini cekip atabilir misiniz? Ve son olarak guzel bir oyun yukleyip sicaklik degerlerini bizimle burada paylasirsan hem ben mutlu olurum hemde bu bilgisayari benim gibi almak isteyen ama tereddut yasayan arkadaslara yardimci olur.Endless OS ile geliyor. Yani açıp internet etc icin hemen kullanabilirsiniz. Sorunsuz sekilde usb ile Win10 yukledim. Malzeme kalitesi Asus dan bekledigim seviyede. Detaylar ve cizgili metal yuzeyler inanilmaz şık. Şu an oyun yuklenmedi. Yuklenip oynamadan performans ve isinma konusunda yorum yapamayacagim. Ama Asus tecrubeme dayanarak sorun beklemiyorum. Lenova/HP /Acer laptoplar ile oynamadiysaniz Asus un ısınmasinin gercek bir ısınma olmadigini anlayamazsiniz zaten
RAM slot konusunda emin degilim, fotodan bana altinda varmis gibi geliyor ama dediginiz gibi 8GB su an icin yeterli. Fiyatina gore cok iyi birsey aldigima ikna olmus durumdayim su an icin.
Ve son olarak ekran acisini da cok merak ediyorum. Sagdan soldan ekrani cekebilir misiniz? Ve de tam karsisindan?Hocam fotograflarini attigin laptop ayni degil mi? Eger gercekten ayniysa cok hos duruyor. Plastik oldugunu zannediyordum. Metal alasimiysa super bence. Ayrica hava izgaralarinin nerede oldugunu bilmiyorum. Onun da fotografini cekip atabilir misiniz? Ve son olarak guzel bir oyun yukleyip sicaklik degerlerini bizimle burada paylasirsan hem ben mutlu olurum hemde bu bilgisayari benim gibi almak isteyen ama tereddut yasayan arkadaslara yardimci olur.