Asus ROG GL553VE-DM107 vs Monster Abra A5 V9.2

Asus tek fan, Monster çift fanlı. Isınma hakkında Monster 2 fanla daha sessiz ve daha ideal olarak gözüküyor fakat Dell 7567 almama sebebinizi öğrenebilir miyim? Çünkü sonuçta laptop alacaksınız ve en büyük batarya Dell'de, ayrıca kasası plastik olduğu halde esneme çok az. Biliyorsunuzdur ki cuma günü büyük indirim var, eğer yakalayabilirseniz indirimi paranız cebinizde kalır. İyi forumlar.

Asus tek fan, Monster çift fanlı. Isınma hakkında Monster 2 fanla daha sessiz ve daha ideal olarak gözüküyor fakat Dell 7567 almama sebebinizi öğrenebilir miyim? Çünkü sonuçta laptop alacaksınız ve en büyük batarya Dell'de, ayrıca kasası plastik olduğu halde esneme çok az. Biliyorsunuzdur ki cuma günü büyük indirim var, eğer yakalayabilirseniz indirimi paranız cebinizde kalır. İyi forumlar.
Haklısınız ben de bugün çift fan olduğunu öğrendim monster' ın ama şansızlık ya stokları tükenmiş :(
Dell almama sebebim kulaklık ve mikrofon tek girişten ibaret ve ekranın tn panel olması.

Bence Asus alsan daha iyi olur. Tek fan olsa bile ısı sorunu yaşayacağını sanmıyorum. Ayrıca Monster'a ben sıcak bakmıyorum.
Monster kısık bütçeli kesime hitabedebilen bi marka yani bütçeniz sınırlıysa mecbursunuz HDD ve RAM' den kırpılma olduğu için haliyle fiyat iniyor (daha uygunu yok denebilir)ve daha sonra paranız olursa bu eksikleri tamalayabiliyorsunuz tek artısı bu bence.

Monster öneririm gayet iyi ben kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
Model belirtebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı