Asus ROG GL703VM-GC035 nasıldır?

heyysanadiyom

Kilopat
Yer
İstanbulun batısı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam herkese, bu dizüstü bilgisayarı 2. el olarak satın alacağım. GTX 1070 veya 1080 ekran kartlı modelleri de alabilirim fakat 2019'da RTX 2060, 2070, 2080 mobil modelleri piyasaya çıkacağı için gerek duymuyorum. Test ettim cihazı, bu model ince kasalı olduğu için çok ısınıyor, BF5 oynarken işlemci ve ekran kartı 90-95 derecelerde geziniyor. Teknik olarak sıkıntı çıkarmadı bana herhangi FPS düşüsü veya dalgalanma yapmıyor bunun yanında termal macun olarak "Thermal Grizzly Conductonaut" kullanacağım için 10-20 derece aşağıya düşecek. Sizin bu model hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum?

Teşekkürler :kararsız:

ROG Strix GL703 | Notebook | ASUS Türkiye-
Asus ROG GL703VM-GC035 i7-7700HQ 16GB 1TB + 256GB SSD Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam vazgeçtim bu modelden bu varken gerek yok bence, aslında rtx 2060 serisi dizüstüleri beklemek istiyorum ama ne bilim işte bekle bekle zaman geçiyor.

ASUS ROG Strix GL703 SCAR Edition İncelemesi - Technopat
Bahsettiginiz modeli satıyorum kutusunu hiç açmadım mart 2020ye kadar ASUS türkiye garantilidir kutusunu açmama sebebim gl503vs modelli cihazın değişimiyle geldi satmayı düşündüğüm için açmadım ilgilenirsen mail adresimi verebilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı