Tecno Camon 40 preimer kac sene gider?

Realme 12 Pro Plus'dan gectim hocam oh iyi ki aldim dedim.

İşlemciler arasında kayda değer bir fark var. Ekran kalitesi olarak Realme daha iyi diyebilirim. Onun dışında ağırlıklı olarak birbirlerine yakın cihazlar. Bugün elime camon 40 Pro 5G geçti. Tekrar bu seriyi çok beğendiğimi söyleyebilirim.

İşlemciler arasında kayda değer bir fark var. Ekran kalitesi olarak Realme daha iyi diyebilirim. Onun dışında ağırlıklı olarak birbirlerine yakın cihazlar. Bugün elime camon 40 Pro 5G geçti. Tekrar bu seriyi çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Hocam Realme 12 Pro Plus 5G modelde yapay zeka yok Android 15 guvenlik yamasi guncellemesi aldi maalesef ay fotografini Android 15'ten sonra bilardo veyahut golf topu gibi cekmeye basladi.

Hocam Realme 12 Pro Plus 5G modelde yapay zeka yok Android 15 guvenlik yamasi guncellemesi aldi maalesef ay fotografini Android 15'ten sonra bilardo veyahut golf topu gibi cekmeye basladi.
Tecno ve Infinix grubunda ikili video özelliğini çok beğeniyorum. Kamera ile işi olan birisi değilim ancak ağırlıklı olarak alt segment cihaz üreten ve EU pazarında pek yaygın olmayan bir markanın böyle güzel eklemeler yapması ve 100 bin liralık bir cihazda olmayan ek özellik sunması hoş bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı