ASUS ROG Gladius II Origin 379,90TL!

Yahu benim 100 TL'lik fare de aynı işi yapıyor. Üstüne üstlük kablosuz. Ne özelliği var da 3 katı bu mouse?

A4Tech frestler mi neydi, FG04 gibi bir şeydi.
FG10 modeliymiş.

Yahu arkadaşlar amma yüklenmişsiniz bana. Aynı işi yapıyor dedim ama kötü bir fare değil olarak demek istedim. Bu forumda birinin mesajı kötüyse direk herkses ona yükleniyor. Neredeyse asacaklar arkadaş bu nedir yahu.

@SIRINDOSCARF teşekkür ederim sana ayrı olarak tek yanımda olan sendin. Acaba bu fareyi kullandılar mı böyle atıp tutuyorlar?
 
Yahu arkadaşlar amma yüklenmişsiniz bana. Aynı işi yapıyor dedim ama kötü bir fare değil olarak demek istedim. Bu forumda birinin mesajı kötüyse direk herkes ona yükleniyor. Neredeyse asacaklar arkadaş bu nedir yahu.

@SIRINDOSCARF teşekkür ederim sana ayrı olarak tek yanımda olan sendin. Acaba bu fareyi kullandılar mı böyle atıp tutuyorlar?

İlk mesajında kendini ifade etme biçimin yanlış olmuş, sanki "100 TL'lik fare de tıklıyor sağa sola, bu ne yapıyor uçuyor mu?" demek gibi. Her ekipmanın özelliklerinin kullanılacağı, avantaj sağlayacağı alanlar farklıdır. Hikayeli oyun oynayan, tarayıcıda gezen birisine en ucuz fareyi de versen aynı iş görür. Tabii marka, malzeme kalitesi, sensör yapısı ve kalitesi, garanti durumu, kullanılan materyal, ağırlık, kablosuz için pil ömrü, kablolu için kablo kalitesi çok fazla ayrıntı var ve fiyatlara da bu etki ediyor. Bir klavye için tuşların hassasiyeti, his, kullanılan switchler bile bu kadar önemliyken mouse gibi rekabetçi FPS oyunlarında önemli bir donanımın A'dan Z'ye tüm farklılıkların ne kadar etki edeceğini az çok tahmin edebilirsin.

Kısaca fiyatlara etki eden çok fazla unsur vardır, üzerindeki özelliklerin kullanılacağı oyunlar farklıdır (MMORPG ve strateji oyunlarında tuşların sayısı ve dizilimi, FPS oyunlarında sensör, switch kalitesi hızı vb.). Sorunu "ben 100 TL'lik şu marka mouse kullanıyorum, bu fareyi alırsam nasıl bir fark olur? 380 TL olmasını sağlayan özellikleri nelerdir?" şeklinde sorsaydın kimse o şekilde tepki vermezdi.
 
İlk mesajında kendini ifade etme biçimin yanlış olmuş, sanki "100 TL'lik fare de tıklıyor sağa sola, bu ne yapıyor uçuyor mu?" demek gibi. Her ekipmanın özelliklerinin kullanılacağı, avantaj sağlayacağı alanlar farklıdır. Hikayeli oyun oynayan, tarayıcıda gezen birisine en ucuz fareyi de versen aynı iş görür. Tabii marka, malzeme kalitesi, sensör yapısı ve kalitesi, garanti durumu, kullanılan materyal, ağırlık, kablosuz için pil ömrü, kablolu için kablo kalitesi çok fazla ayrıntı var ve fiyatlara da bu etki ediyor. Bir klavye için tuşların hassasiyeti, his, kullanılan Switch'ler bile bu kadar önemliyken mouse gibi rekabetçi FPS oyunlarında önemli bir donanımın A'dan Z'ye tüm farklılıkların ne kadar etki edeceğini az çok tahmin edebilirsin.

Kısaca fiyatlara etki eden çok fazla unsur vardır, üzerindeki özelliklerin kullanılacağı oyunlar farklıdır (MMORPG ve strateji oyunlarında tuşların sayısı ve dizilimi, FPS oyunlarında sensör, Switch kalitesi hızı vb.). Sorunu "ben 100 TL'lik şu marka mouse kullanıyorum, bu fareyi alırsam nasıl bir fark olur? 380 TL olmasını sağlayan özellikleri nelerdir?" şeklinde sorsaydın kimse o şekilde tepki vermezdi.

İyide 100TL'lik farede aynı işlevi var. Ne özelliği var bunun diye yazmadım mı ben?

Tekrar okudum yazdığımı klavyenin azizliğine uğramışım. Varsa yerine varda olsaymış bunların hiçbiri yaşanmazmış.
Ha bir de sonuna soru işaretide koysaymışım iyi olurmuş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı