Asus Rog Gladius II vs Razer Mamba Tournament Edition

• Konuyu başlatan Weks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 3.032

Weks

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, RGB ağırlıklı bir sistem diziyorum fakat dayanıklı olması da önemli. Hepsiburada'dan alışveriş yapacağım için orada olan mouselardan RGB ve şekil olarak ikisini beğendim. Klavyem Asus M802 ve Asus'a bir hayranlığım var fakat RGB'si pek göz çarpıcı gelmiyor ve ikisinden hangisinin dayanıklı olduğunu bilmiyorum. RGB, dayanıklı, oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak ve uzun süreli kullanımlarda rahatsız etmemesini istiyorum. Hangisini almalıyım?

Logitech G703 PMW3366'lı versiyonu öneririm. Kullanıcı yorumlarına göre PMW 3366'lı model sensör olarak çok az daha iyiyken HERO sensörlü model de pil ömrü olarak çok az daha iyi.
RGB mouse bakıyordum. Biraz daha para ekleyip gidip Razer Mamba Elite aldım. Mükemmel ötesi bir mouse🤭😁

mamba eliteda kronik sorunlar varmi kullanan biri bilgilendirirse sevinirim bende almayi dusunuyorum
Araştırdım biraz, galiba yanda ki baş parmağın geldiği yer çıkıyormuş sadece. Ama yapıştırılması Rival 600'deki gibi zor değil iyi bir yapıştırıcı ile tutturulabilir.

+100 tl derken ne kadar vereceksiniz?FPS oyunlarında süper etkili oluyor. Tabi bu demek değildir başka tür oyunlar oynanmaz. Ben lol cs ve başka tür oyunlar oynuyorum hepsine uygun.
Özellikler || Rival 600Oyun Mouse’u

{İtopya'da 349 tl idi. İndirim bitmiş :( }
Bu arada padleri falan akıyor diyenlere aldırma. Öküz gibi mouse kullanırım hala taş gibi. Rival 600 de bu sorunu düzelttiklerini söylemişlerdi. Rival 310 da varmış o problem.

Ben bu yorumu daha yeni görüyorum. Farenin şuan 2. ped yapışkan sorunu. İlki garantiye gitti ve yeni fare verildi. Yeni farede de şuan aynı sorun mevcut ve eklemiş olduğum fotoğraflar şuan ki fareden.
3.jpeg 1.jpeg 2.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı