ASUS ROG Gladius III Aimpoint alınır mı?

Tek kişinin yorumu ile farenin sorunlu olduğuna kanaat getirmek mantıksız.
Dediğim gibi hocam belki alan arkadaşın faresinde bir problem vardır teknolojik ürün sonuçta olabilir. Gelince görüşlerimi söyleyeceğim hocam yardımlarınız için teşekkür ederim sağolun.

Hocalarım ben gladius 3 beyaz olan modeli sipariş ettim bu dediğiniz bazı insanlar sensör problemi yaşamış siz gelince test edersiniz demişti bir arkadaş. Bu testi nasıl yapabilirim. @517298 @Wlixe @555108
Forumdaki bir konuda okumuştum, sensöründe takılma sorunu olduğunu belirtmişti. Şuan o konuyu bulamadım ama kişi fareyi almadan önce incelemelerde böyle bir sorun olduğunu gördüğünü söylemiş, fareyi aldıktan sonra da bu sorunla karşılaşmıştı. Sonradan iade etmişti ama.

Dostum Fareyı aldınmı? almayı dusunuyorum memnunmusun?
Aldım incelemem mevcut, memnunum hocam.

Fiyatı 2500'e düşüyor Gaming.Gen.TR'de bekle bence.

Başvurum saçma bir şekilde anlamadığım sebeplerden dolayı reddedilmiştir. Alacak arkadaşların bilgisine.

Son düzenleme:

Başvurum saçma bir şekilde anlamadığım sebeplerden dolayı reddedilmiştir. Alacak arkadaşların bilgisine.
Başvuru günü direk onaylandı hocam benim gaming.gen.tr'den almıştım burda bahsedilen sorunları yaşamadım belki 00 ve 01 arasında (muhteelen v2 ibaresi bu sebeple var) düzeltilmiş olabilir veya şanssızlık olabilir

Hocam mous nasıl memnun musunuz şuana kadar herhangi bir sorun oldumu.

Hocam mouse nasıl memnun musunuz şu ana kadar herhangi bir sorun oldu mu?

Hocam performans açısından hayatımda böyle bir şey kullanmadım kuş gibi yağ gibi akıp gidiyor mouse fakat aldıgım 2.hafta mouse sol Click çok hafif yay sesi yapmaya başladı. Geceleri böyle bir %2 ses seviyesinde falan örs vurma sesi gibi bir demir sesi geliyor. Garantiye gönderdim 2 hafta yapmadı tekrar yapmaya basladı. Fakat benim için fazla sorun arz etmiyor performans olarak aşırı iyi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı