ASUS ROG Gladius III aimpoint alınır mı?

Deathadder bayılırsın bence ama tercih meselesi, daha ucuz varyasyonları da vardır muhtemelen araştırmadan attım. Attıklarım aralarındaki fark biri daha hafif (pahalı olan) ve pahalı olan 8000hz ancak ucuz olan 4000hz. Espor için kullanılmayacaksa ucuz olan kesinlikle tercih edilebilir bende 8000hz mouse var 2000hz kullanıyorum öyle düşün yani. Ama tabi ki hafiflik tercih sebebi olabilir.

Viper v3 de güzel bir alternatif ama yerinde olsam bütçemi düşürürdüm yani oyun da oynamıyorsun o kadar neden para vereceksin ki? 1500tlye kadar işini fazla fazla görecek bir sürü mouse var.

Alınır bence. Gladius 2 Core bile gayet güzelken Gladius 3 neden alınmasın. Ben şahsen Asus’un tıklama hissiyatı yumuşak olduğu için seviyorum baya. Ama teknik olarak dünyadaki en iyi mouse Dav3 ve kablolusu 2000 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.

Deathadder bayılırsın bence ama tercih meselesi, daha ucuz varyasyonları da vardır muhtemelen araştırmadan attım. Attıklarım aralarındaki fark biri daha hafif (pahalı olan) ve pahalı olan 8000hz ancak ucuz olan 4000hz. Espor için kullanılmayacaksa ucuz olan kesinlikle tercih edilebilir bende 8000hz mouse var 2000hz kullanıyorum öyle düşün yani. Ama tabi ki hafiflik tercih sebebi olabilir.

Viper v3 de güzel bir alternatif ama yerinde olsam bütçemi düşürürdüm yani oyun da oynamıyorsun o kadar neden para vereceksin ki? 1500tlye kadar işini fazla fazla görecek bir sürü mouse var.
Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için fakat ben şarjlı mouse düşünüyorum.ve dediğiniz gibi fazla oyun oynamam daha uygun mouse olsa daha iyi olur ama dediğim gibi klavye mouse aynı marka istiyorum.mesela steelseies bakcak olursam apex pro mini wireless 4.5k aerox 3 wireless 1.9k 6.5k etti Logitech bakarsak gpro hero 4k 413se tkl 2k yine 6k etti aynı kombinasyon yapınca çok yükseliyor fiyatlar.bu ay bitsin belki kampanyalar olur.😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı