Tedymcek
Centipat
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint bu fareyi almayı düşünüyorum alınır mı? 1000Hz olması beni vazgeçecek duruma getirdi.
Scyrox V8 alınması daha mantıklı.ASUS ROG GLADIUS III AimPoint bu fareyi almayı düşünüyorum alınır mı? 1000Hz olması beni vazgeçecek duruma getirdi.
Ben kullanıyorum memnunum ele oturuyor. Bataryası da günlerce gidiyor bana.ASUS ROG GLADIUS III AimPoint bu fareyi almayı düşünüyorum alınır mı? 1000Hz olması beni vazgeçecek duruma getirdi.
Scyrox V8 alınması daha mantıklı.
8K Hz arıyorsanız illa tamamen satış stratejisi. Yüksek donanım istiyor ve destekleyen oyun yok.
Scyrox v8'de 8K Hz var ama illa istiyorsanız.
Bu bütçede alınabilecek en iyisi zaten.
8K Hz’e çektiğinizde işlemcinizin performansını daha çok yer. 2K Hz gibi değerler şu anlık oldukça yeterli. Klavyenizi 8K kullanarak küçük takılmalara sebep veriyorsunuzdur muhtemelen. Bayağı işlem gerektiriyor.Nasıl yani? 8K Hz olması yüksek donanım mı istiyor? Tamamen bilmediğimden soruyorum çünkü benim klavyemde 8K Hz ona göre Hz düşüreceğim FPS'de bir kayıp olur mu 8K olunca?
Ben kullanıyorum memnunum ele oturuyor. Bataryası da günlerce gidiyor bana.
%15'ten %100'e 20 dakika civarında çıkıyor. Bütün gün bilgisayar başındayım. 1 haftadan fazla gidiyor o 20 dakikalık şarjla.Hocam şarj süresi nasıl.
8K Hz'e çektiğinizde işlemcinizin performansını daha çok yer. 2K Hz gibi değerler şu anlık oldukça yeterli. Klavyenizi 8K kullanarak küçük takılmalara sebep veriyorsunuzdur muhtemelen. Bayağı işlem gerektiriyor.
8K Hz'e sahip faremi ben de 2K'da kullanıyorum.
%15'ten %100'e 20 dakika civarında çıkıyor. Bütün gün bilgisayar başındayım. 1 haftadan fazla gidiyor o 20 dakikalık şarjla.
Mouse güzel ancak fiyatına değdiğini düşünmüyorum.Tamamdır hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Sizce o fiyata 1K Hz yeterli mi Valorant, CS gibi FPS oyunları oynuyorum.
@328914
Tamam teşekkürler.
Mouse güzel ancak fiyatına değdiğini düşünmüyorum.
Scyrox V8 veya V6 almanız daha güzel bir seçim olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.