ASUS ROG Gladius II'ı aimpoint tek switch çıktı

Hocam bir tarafı Type-A bir tarafı Type-C dediğiniz nasıl olacak?

Nasıl yani? Kablonun Type-A ucunu kasaya, Type-C ucunu o Dongle'a takacaksın, 2.4GHz Dongle'ı da diğer ucuna takacaksın.

Nasıl yani? Kablonun Type-A ucunu kasaya, Type-C ucunu o Dongle'a takacaksın, 2.4GHz Dongle'ı da diğer ucuna takacaksın.
Dongle girmiyor ki hocam çok zorlanıyor.

Ben resim yükleyeyim bakın hocam benim kafam çok karıştı.

Dongle girmiyor ki hocam çok zorlanıyor.

Ben resim yükleyeyim bakın hocam benim kafam çok karıştı.

Videonun 1.10. dakikasındaki gibi olacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi zorladım girdi hocam niye bu kadar zorladı anlamadım. Bu olay sadece menzil uzatmak için değil mi hocam şarj etmek için farenin ucundaki usb ye takmak gerek değil mi?

Şimdi zorladım girdi hocam niye bu kadar zorladı anlamadım. Bu olay sadece menzil uzatmak için değil mi hocam şarj etmek için farenin ucundaki USB'ye takmak gerek değil mi?

Menzil uzatmak için evet. Şarj ederken kabloyu fareye takacaksin tabii ki.

Tamam hocam teşekkür ederim. Asus'a yazdım yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Farede şu anda sensör ile ilgili bir problem göremiyorum bu ayarlarda açı kapama var onu açmalı mıyım?

Tamam hocam teşekkür ederim. Asus'a yazdım yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Farede şu anda sensör ile ilgili bir problem göremiyorum bu ayarlarda açı kapama var onu açmalı mıyım?
Başka konudan alıntiladim.

Tamam hocam teşekkür ederim son olarak şunu ayarlardan yap dediğiniz bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…