ASUS ROG Gladius II'ı aimpoint tek switch çıktı

Teşekkür ederim. Fare biraz elime büyük geldi ama tam oturuyor önceki küçüktü diye alışmamışım herhalde. Her şey için teşekkür ederim.

Şaka gibi onca videoda 2 tane çıkıyor koskoca Gaming Gen TR'nin dediği şey içinden 1 tane çıkıyor video gönderiyorum ona bakılırsa diğer videoların hepsinde 2 tane çıkıyor. ASUS'a yazdım firmaya yazın yardımcı olurlar dendi. Ne yapmalıyım? @517298

Dosya Ekleri

• IMG_0047.jpeg
    179,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Asus'un mesajlarını GamingGentr'ye SS at.

Bekle biraz, geri dönüş yapsınlar.
Hocam asusa yazayım mı böyle bir şey oldu videolarda 2 tane çıkıyordu 2 tane mı çıkıyor 1 tane mi diye adamlardan teyit alıp göndereyim mi yoksa bekleyeyim mi?

Hocam ASUS'a yazayım mı böyle bir şey oldu videolarda 2 tane çıkıyordu 2 tane mı çıkıyor 1 tane mi diye adamlardan teyit alıp göndereyim mi yoksa bekleyeyim mi?

Bekle, sonuç çıkmaz ise yaz ASUS'a.

Gelen mail bu.

Zaten demişler asusun kendi sitesinde 2 tane yazıyor diye ben anlamadım hala niye yardımcı olmuyorlar.

@517298 Asusa mail attım teyit almak için böyle bir olay olabilir mi onu anlamadım globalde 2 türkiyede 1 diye?

Dosya Ekleri

• IMG_0049.jpeg
    350,9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

Olabilir, ürünlerin kutu içerikleri ülkelere göre farklilik gösterebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…