keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Mayıs 2024 #41 517298 dedi: Olabilir, ürünlerin kutu içerikleri ülkelere göre farklilik gösterebiliyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam göndermiyorlar. Nereye şikayet edebilirim. Ürünü açtım siz gönderirler dediniz diye stickerları yapıştırdım daha iade edemem diye düşünüyorum. Bir daha asla gaminggentr den alışveriş yapmayacağım kimseyede önermeyeceğim. 517298 dedi: Olabilir, ürünlerin kutu içerikleri ülkelere göre farklilik gösterebiliyor. Genişletmek için tıkla... Asusun kendi sitesinde 2 tane çıkacak diyor. Burada 2x mikro switch diyor. Dosya Ekleri IMG_0051.jpeg 182,1 KB · Görüntüleme: 26 IMG_0050.jpeg 102,6 KB · Görüntüleme: 18 Son düzenleme: 9 Mayıs 2024
517298 dedi: Olabilir, ürünlerin kutu içerikleri ülkelere göre farklilik gösterebiliyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam göndermiyorlar. Nereye şikayet edebilirim. Ürünü açtım siz gönderirler dediniz diye stickerları yapıştırdım daha iade edemem diye düşünüyorum. Bir daha asla gaminggentr den alışveriş yapmayacağım kimseyede önermeyeceğim. 517298 dedi: Olabilir, ürünlerin kutu içerikleri ülkelere göre farklilik gösterebiliyor. Genişletmek için tıkla... Asusun kendi sitesinde 2 tane çıkacak diyor. Burada 2x mikro switch diyor.