ASUS ROG Gladius III Wireless aimpoint vs Fantech Helios II XD3V3

Krosthupv2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Galax RTX 4060 TI,AMD Ryzen 5 7500F,Gigabyte A620M-e pro,XPG 1TB GAMMIX S50,MSI MAG FORGE M100A Game Master 750W 80+ Bronze
Tutuş şeklim relax claw. Elimin uzunluğu 18-19cm civarı. ASUS ROG Gladius III, fantech Helios II hangisini almalıyım bu arada ASUS'u 2.el temiz almayı düşünüyorum. Başka mouse öneriniz varsa ona da açığım yorumlarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
2500TL üzerine çıkabileceğimi pek sanmıyorum.

Sizin önereceğiniz mouse için soruyorsanız oyun için kullanacağım bu yüzden tepkime süresi gibi özellikleri hızlı olsun istiyorum onun dışında kablosuz olursa iyi olur 1000Hz vs 2000Hz farkı anlaşılmayacak kadar az olduğu için üstünde durmadım fakat işlemcimin gücü yeter hayır demem.

Zaten aklımda ilk bu mouse vardı fakat sonra beklemeyip alayım diye başka mouse a yönelmiştim. Bu fiyata yeni gördüm.

Tutuşumda bir sorun çıkarmaz değil mi?

Zaten aklımda ilk bu mouse vardı fakat sonra beklemeyip alayım diye başka mouse a yönelmiştim. Bu fiyata yeni gördüm.

Bende ilk Wraith'den baktım sonra size alternatif olsun diye Akakçe'den de bakayım derken daha ucuzunu buldum 😃

Tutuşumda bir sorun çıkarmaz değil mi?
Relaxed clawda sorun yaratacağını zannetmem. Hatta tutuşunuz için bu farenin çok rahat olduğunu söyleyen bile olmuş, tümseği avuç içine güzel oturuyor diyor inceleyen birisi.

Tamamdır teşekkürler galiba sycrox a yöneleceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı