Asus Rog Gladius II Aimpoint vs Fantech Helios II XD3V3 vs VXE R1 Pro

M3 Pro'da da nordic mcu gözüküyor. O fiyatlara çıkmak yerine m3 pro beni memnun eder mi?
Yukarıdaki arkadaşlar düzeltildi diyorlar. M3 Pro modeli fiyatı ile sunduğu performans açısından güzel görünüyor kağıt üstünde.

Helios II optik switch sayesinde bence digerlerine gore onde. Kutu icinden galiba yedek skatez cikmiyor. MCU olarak 4K desteklemiyor ama gerek de yok bence. CompX MCU var, Nordic kadar iyi degil ama 1K MCU'lar arasinda ust seviye iyi MCU. Bence bu modeli de gormezden gelmeyin, ben de bu butcede mouse ariyorum su an en yakin oldugum mouse Helios II.

Helios II optik switch sayesinde bence digerlerine gore onde. Kutu icinden galiba yedek skatez cikmiyor. MCU olarak 4K desteklemiyor ama gerek de yok bence. CompX MCU var, Nordic kadar iyi degil ama 1K MCU'lar arasinda ust seviye iyi MCU. Bence bu modeli de gormezden gelmeyin, ben de bu butcede mouse ariyorum su an en yakin oldugum mouse Helios II.
Darmoshark m3 pro aldım. Bakalım hayırlısı. Mousepad olarak da klasse longteng almayı düşünüyorum o fiyatlarda başka öneriniz varsa açığım.

Darmoshark m3 pro aldım. Bakalım hayırlısı. Mousepad olarak da klasse longteng almayı düşünüyorum o fiyatlarda başka öneriniz varsa açığım.
O zaman geldikten sonraki yorumlarinizi bekliyorum. Klasse longteng huoyun saglam mousepad alabilirsiniz. Trendyol'da 100 TL indirimi var.

Helios 2 aldıysan memnun musun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı