Asus Rog Gladius II Aimpoint vs Fantech Helios II XD3V3 vs VXE R1 Pro

R1 Pro nordic değil miydi ya?
Evet o da nordic kullanıyor. Darmoshark M3 Pro yeni çıkmış sanırım. Pil ömrü açısından daha mantıklı bir seçenek. Yurtiçi M800 ultra alternatifi olarak görüyorum.

Zaten R1 Pro'nun stoğu yok Pro Max'in stoğu var 2500TL oda. Darmoshark M3-S sonrası malzeme kalitesini hallettiler 9 ay M3-S kullandım 2 aydır da kuzenim kullanıyor.

M3-4K malzeme kalitesi gerçekten kötüydü, dediğiniz gibi düzeltilmiş ise evet alınabilir kullanmadığım için yorum yapmam pek doğru olmaz.
Şunu söyleyebilirim M3-S kullandım. M3-4K kullanmadım ama mouse'u yerden yere vurmadığın sürece aşırı derecede malzeme kalitesi kasmanın bir anlamaı olduğunu düşünmüyorum. Şuan Lamzu thorn kullanıyorum. Eskiden kullandığım Zowie EC2 serisi ile karşılaştırsam çöp demem lazım kalitesine ama yeterli gidip mouse ile güç testi uygulamadığın sürece kolay kolay kıramazsın.

Çok bakma fırsatım olmadı fakat malzeme kalitesi optik switchlerinin olması başarılı bir mouse gibi gözüküyor. Fakat nordic mcu bulunması nedeni ile önerim VXE R1 Pro Max olacaktır eğer bütçe çıkıyorsa.
M3 Pro'da da nordic mcu gözüküyor. O fiyatlara çıkmak yerine m3 pro beni memnun eder mi?

M3 Pro'da da nordic mcu gözüküyor. O fiyatlara çıkmak yerine M3 Pro beni memnun eder mi?

Yukarıda belirttiğim gibi açıkçası ürün hakkın pek bilgim yok, kullandığım ürünlerinde malzeme kalitesi iyi değildi ne kadar geliştirdiler düzelttiler mi bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı