ASUS ROG Gladius III Wireless nasıldır?

LeFeyn

Kilopat
Katılım
29 Kasım 2018
Mesajlar
2.156
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ASUS ROG PUGIO II Wireless faremi servise vermiştim ve değişim kararı verildi. Ancak ellerinde stok olmadığı için Gladius III Wireless modeli önerildi. PUGIO II'den çok memnundum. Bu mouse nasıldır, kronik bir sorunu var mıdır? Bazı yerlerde sensör hatası var diye okudum ancak net bir bilgi bulamadım. Ürünü kabul etmeli miyim? @MisafirTerliği34 hocam galiba siz de bu ürünü kullanmışsınız, acaba memnun kaldınız mı?
 
Son düzenleme:
Daha iyi bir sensöre sahip, bir tık daha kaliteli model vermişler ama verilen model sağ ele uygun sizin açınızdan sıkıntı yoksa kullanabilirsiniz.
 
Hepsinde olacağını zannetmiyorum bazı mouselerde sensör sorunu çıkabiliyor nadir de olsa, öyle bir modele denk gelirseniz de gene yardımcı olurlar garanti firması.
 
@Msevket44 @KeyN_N o zaman bu ürünü onaylıyorum, umarım dediğiniz gibidir. Teşekkür ederim.


Şu anda kendileri ile tekrar konuştum ve istersem PENTA'dan Gladius III modelini istersem de ürünü satın aldığım yerden PUGIO II modelini talep edebileceğimi söylediler. Acaba bu durumda hangi ürünü seçsem daha iyi olur? @Msevket44 @KeyN_N
 
Son düzenleme:
Gladius 3 tercih edin derim ama Wireless değil mi bir önceki sohbette öyle demiştiniz.
 
Merhaba hocam aynı sorunla ben de karşılaştım pugio 2 yi gladius 3 wl ike değişimini yaparız dediler öncelikli ürünü aldınız mı nasıl
İkinci olarakta7$+kdv sizden ek olarak tam kaç para çıktı onu öğrenmek istiyorum teşekkür ederim
 

Geri
Yukarı