ASUS ROG KİTHARA alınır mı?

• Konuyu başlatan XPCX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 228
Mesajın ve değerli bilgiler için çok teşekkürler.

Bilgisayara bağlı 2 adet wharfedale pasif speaker, bunlara bağlı olarak da fosi BT20a Pro amfi kullanıyorum. Kulaklık için fiio yerine fosi K7 alsam bir fark olur mu?

Fosi k7'yi incelemistim, iki kanalı tek DAC ve amfi çipi ile besliyor. Fiio K7 ile aynı DAC çipini kullanıyor.

Fiio K7 de kanal başına bir toplam iki adet DAC ve amfi kullanılmış ustelik amfi çipleri daha iyi.

Fosi daha iyi ses çıkaramaz, tek artısı Bluetooth'u olması. Sarı sitede fiio k7'nin de Bluetooth'lu versiyonu var. Özetle Fiio K7 daha iyi.

Diğer taraftan bahsettiğiniz kulaklık odyofil kullanıcılara daha çok hitap ediyor. Kithara ise Gaming kulaklığı sınıfında. Aralarında da 5-6bin TL fark var diye görüyorum, doğru mudur anladım acaba?

Şu soruyu atlamışız gibi.

Hifiman de giriş sundara ve XS tir, sonra anandalar gelir ve arya diye devam eder.

Nano ve organic birlikte piyasaya sürüldü. Nano ananda olarak sınıflandırıldı ama onlardan gercekten ayrılan teknik anlamda aryalara çok yakın ve hatta akortuyla arya Stealth ten daha keyifli bir kulaklık tır. Bu söylediklerim sürücüler için geçerli, fiziksel tarafta yapı olarak anandalar ile aynı, aynı tasarıma ve yapıya sahip yani doğal olarak.

Daha iyisini isteyenler 30 bin TL uzerinde de rahatlıkla tercih edebilecekken bu fiyatlarda olması harika nanonun. Degil 5 arada 15 bin lira da olsa daha iyisini isteyenler icin değecek bir üründür özetle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı