Asus Rog Maximus XI Code BIOS'a girmiyor

İyi forumlar, sağlıklı günler dilerim. Bilgisayarı başlat menüsüne shift ile basmak dahil olmak üzere defalarca delete ve f2 tuşuna basmama rağmen BIOS'a giremiyorum. BIOS'u güncellemem lazım. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Windows üzerindeki güç ayarlarından "hızlı başlat" seçeneğinin tikini kaldırarak giriş yapmayı deneyebilirsiniz, veya özelliği kapatmak yerine bilgisayarınızdaki sistemin yüklü olduğu diskin gücünü kesin, sistemi başlatıp BIOS'a girmeyi deneyin, güncelleme işleminiz bitince tekrar takıp sistemi başlatabilirsiniz.

Anakartınız yeni olduğu için BIOS'un bozulacağını zannetmiyorum ama bildiğim kadarıyla ROG serisi kartlarda USB BIOS flashback özelliği mevcut, kartın kitapçığından bakıp BIOS'a girmeden de güncelleyebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, ilginize teşekkür ederim. USB klavye kullandığım için tuşları algılamıyor olabilir diye düşündüm. Akoleroski'nin dediği gibi sistemin yüklü olduğu SSD'nin güç bağlantısını kestim, BIOS'u güncelledikten sonra yeniden taktım. Sorun çözülmüştür, çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, ilginize teşekkür ederim. USB klavye kullandığım için tuşları algılamıyor olabilir diye düşündüm. Akoleroski'nin dediği gibi sistemin yüklü olduğu SSD'nin güç bağlantısını kestim, BIOS'u güncelledikten sonra yeniden taktım. Sorun çözülmüştür, çok teşekkür ederim.
Sevindim dostum :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı