ASUS ROG Maximus XII Formula Z490 anakart ve Trident Z Neo RAM'ler uyumlu mudur?

Türap Boztepe

Hectopat
G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 CL16 F4-3600C16D-32gtznc

Bu RAM'leri.

ASUS ROG Maximus XII Formula Z490 4800MHz

Bu anakart ile kullanmam mümkün mü?
Anakartın sitesinden baktığım zaman bu RAM'i göremiyorum desteklenen RAM'lerde. Bu hariç bütün G.Skill RAM'lerde var işin ilginç olanı.

Daha önce Asunun X570 anakartının QVL listesine baktığımda vardı RAM'ler. Şimdi orada da yok. Ne kadar saçma bir olay. Halbuki RAM'ler X570 ve Ryzen için optimize edilmiş sözde.

Son düzenleme:
Kullanabilirsiniz. Uyumlu bellek listesi sınırlı oluyor, bütün modelleri test etmiyorlar çünkü.

Anakart konusunda çok araştırma yapmışsınız gördüğüm kadarıyla, karıştırıyor olabilirsiniz. Çünkü bir gün uyumlu bellek listesinde olan ürünün ertesi gün olmaması gibi bir durumla hiç karşılaşmadım.

Anakart konusunda çok araştırma yapmışsınız gördüğüm kadarıyla, karıştırıyor olabilirsiniz. Çünkü bir gün uyumlu bellek listesinde olan ürünün ertesi gün olmaması gibi bir durumla hiç karşılaşmadım.

Bir gün değil bundan 2 ay önce ASUS ROG STRIX X570 E Gaming anakartta bu bellekler QVL listesinde vardı ancak bugün baktığımda yeni BIOS geldiğinden dolayı QVL listesinde yok.

Bir gün değil bundan 2 ay önce ASUS ROG STRIX X570'e Gaming anakartta bu bellekler QVL listesinde vardı ancak bugün baktığımda yeni BIOS geldiğinden dolayı QVL listesinde yok.

Size bir soru daha sormak istiyorum. İlerleyen zamanda bu RAM'den bir tane daha alıp 4 slotuda doldurup 64 GB Dual Channel olarak kullanma şansım var mıdır acaba? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Son düzenleme:
Size bir soru daha sormak istiyorum. İlerleyen zamanda bu RAM'den bir tane daha alıp 4 slotu da doldurup 64 GB Dual Channel olarak kullanma şansım var mıdır acaba? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
Aynısı olduğu sürece karşılaşmazsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı