ASUS ROG Pelta alınır mı?

emiirz

Centipat
Daha fazla  
Sizce ASUS ROG Pelta alınır mı? Fazla bilinen bir kulaklık değil en uygun Creature Game Store'da buldum tasarımı hoşuma gitti. Cloud 2 ve bunun arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga ne yaptın aldın mı bende almayı düşünüyordum stok kalmamış şu an Gaming Gen'de.

Dostum kulaklık 5 gündür elimde muazzam ötesi diyebilirim ama sanırım artık benim aldığım fiyattan satılmıyor eğer uygun bulursan direkt düşünme al tavsiye ederim

Dostum kulaklık 5 gündür elimde muazzam ötesi diyebilirim ama sanırım artık benim aldığım fiyattan satılmıyor eğer uygun bulursan direkt düşünme al tavsiye ederim

Kulaklıkta boşta dolaşan vida sesi geliyormuş var mı böyle bir şey acaba?

ses seviyesi cok iyi bassı ayrı bi seviye zaten oyunlarda cok rahat ses kasılıyor memnunum alabilirsin

Ses seviyesi cok iyi bassı ayrı bir seviye zaten oyunlarda cok rahat ses kasılıyor memnunum alabilirsin.

Teşekkürler. Bir aksilik olmazsa bugün alacağım aldıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım bende.

Ses seviyesi cok iyi bassı ayrı bir seviye zaten oyunlarda cok rahat ses kasılıyor memnunum alabilirsin.

Peki eksilerinden bahsedecek olsaydınız ne derdiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…