ASUS ROG Pelta alınır mı?

Bu dip ses mevzusu varmış galba Nova da o yüzden içime kurt düştü ASUS pelta içime yatıyor gibi yahu.

Dip sesi en çok Nova 7'nin incelemelerinde gördüm ayrıyeten telefonda destek olmadığı için volume limitleri kapatamıyosunuz telefonda sesi fazla kısık zevkli değil fakat Nova 5 de dip ses falan yok dip ses şikayetinde bulunanı da görmedim.
Nova 7 EQ ve Sonar'a zorlayan bir model Nova 5'in hazır ses profili çok iyi.

Pelta, Nova 5'ten daha iyi Nova 7 ile neredeyse denk bir kulaklık.

Şahsen bütceyi cok zorlamak istemiyorsam Pelta alırım. IEM olarak cok bilgim yok.
bide konudan bağımsız ama logitech g733 var o nasıldır acvaba bilgin varmı

o zaman alacağım yerede sorup karar vericem ama içimde asus pelta var

O zaman alacağım yerede sorup karar vereceğim ama içimde ASUS pelta var.

Pelta yanlış bilmiyorsam sadece ince hesap gönderiyor MediaMarkt satıyor fakat göndericisi ince hesap olduğu için fiziken ellerinde yok bende pelta almaya diye mağazaya gidince olmadığını söylediler ben test etmeden almak istemediğim için Nova 5 aldım iade süreçleri ile uğraşacak zamanım olmuyor. İade şansınız varsa peltayı deneyebilirsiniz fakat Nova 5 benim için mükemmel bir model oldu.

Pelta yanlış bilmiyorsam sadece ince hesap gönderiyor MediaMarkt satıyor fakat göndericisi ince hesap olduğu için fiziken ellerinde yok bende pelta almaya diye mağazaya gidince olmadığını söylediler ben test etmeden almak istemediğim için Nova 5 aldım iade süreçleri ile uğraşacak zamanım olmuyor. İade şansınız varsa peltayı deneyebilirsiniz fakat Nova 5 benim için mükemmel bir model oldu.
itopya da şuanda 6800 küsür olması lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı