ASUS ROG Pelta alınır mı?

Nova 7 > ROG pelta> Nova 5, boyle bir siralama yapilabilir.

Hocam Nova 5'in bataryası Nova 7'yi 2'ye katladığı için ben Nova 5 aldım bir de daha yeni bir model telefonda uygulama desteği var. Nova 7'nin yorumları karışık olduğu için dip ses ses kısıklığı EQ sus kötü bir profile sahip olması gibikullanıcı geri dönüşlerinden dolayı Nova 5 aldım hiç iade ile falan uğraşmamak için. Pelta ya hiç bakamadım genel olarak çok memnunum.
Siz kullanmış mıydınız Nova 7'yi?

HS80 Max nasıldır?

En iyi secenek olur.

Hocam Nova 5'in bataryası Nova 7'yi 2'ye katladığı için ben Nova 5 aldım bir de daha yeni bir model telefonda uygulama desteği var. Nova 7'nin yorumları karışık olduğu için dip ses ses kısıklığı EQ sus kötü bir profile sahip olması gibikullanıcı geri dönüşlerinden dolayı Nova 5 aldım hiç iade ile falan uğraşmamak için. Pelta ya hiç bakamadım genel olarak çok memnunum.
Siz kullanmış mıydınız Nova 7'yi?

Hepsi iyi kulakliklar zaten memnun ederler. Nova 7 saha iyi ses veriyor 5'ten.

ikisi arasında fark yoksa nova 5 alınır yani benim için önemli olan ses

Pelta, Nova 5'ten daha iyi Nova 7 ile neredeyse denk bir kulaklık.

Warzone ve Apex için bakıyorum hocam Nova 7, pelta ya da IEM alacağım laptop ile kullanacağım sizce hangisini tercih etmeliyim. Nova için dip ses sorunu vb. birçok şey var forumda pelta içinde birkaç arkadaş çok iyi demiş ama güzel bin inceleme göremedim

Şahsen bütceyi cok zorlamak istemiyorsam Pelta alırım. IEM olarak cok bilgim yok.

Pelta, Nova 5'ten daha iyi Nova 7 ile neredeyse denk bir kulaklık.

Şahsen bütceyi cok zorlamak istemiyorsam Pelta alırım. IEM olarak cok bilgim yok.
bu dip ses mevzusu varmış galba nova da o yüzden içime kurt düştü asus pelta içime yatıyo gibi yaa

Technopat Haberler

Geri
Yukarı