ASUS ROG Pelta vs Cloud 3 Wireless

Nasıl memnun musunuz?

Memnunum. Ben araştırırken pek yardımcı olan birisi çıkmadı ancak ben elimden geldiği kadar bilgi vereceğim.

Kulaklık rahat bir yapıya sahip. Type-C ile bağlantı yapıyorum ve üç farklı bağlantı türü var. USB, Bluetooth ve Type-C.

Telefonda Bluetooth kullanırken hiçbir kopma yaşamadım. Gayet iyi.

Kulaklığın yazılımından, basları artırma, ses netliğini artırma, ve sıkıştırma diye üç temel özellik bulunuyor. Ses netliğini fullediğimde ses net geliyor ancak, mikrofonla konuşurken sanki arkadan su sesi geliyor gibi oluyor. Onda orta ayarı bulmak gerekiyor.

Ayriyeten ses modları da var, neye göre kullanacaksanız ona göre ayar çekebiliyorsunuz. Açıkçası ben düz halini kullanıyorum, sürekli değiştirme yapmak sıkıcı olabilir diye düşünüyorum.

Mikrofon bölümü bu şekilde.

1749499085137.png

1749499267430.png

1749499434924.png

1749499324328.png

Memnunum. Ben araştırırken pek yardımcı olan birisi çıkmadı ancak ben elimden geldiği kadar bilgi vereceğim.

Kulaklık rahat bir yapıya sahip. Type-C ile bağlantı yapıyorum ve üç farklı bağlantı türü var. USB, Bluetooth ve Type-C.

Telefonda Bluetooth kullanırken hiçbir kopma yaşamadım. Gayet iyi.

Kulaklığın yazılımından, basları artırma, ses netliğini artırma, ve sıkıştırma diye üç temel özellik bulunuyor. Ses netliğini fullediğimde ses net geliyor ancak, mikrofonla konuşurken sanki arkadan su sesi geliyor gibi oluyor. Onda orta ayarı bulmak gerekiyor.

Ayrıyeten ses modları da var, neye göre kullanacaksanız ona göre ayar çekebiliyorsunuz. Açıkçası ben düz halini kullanıyorum, sürekli değiştirme yapmak sıkıcı olabilir diye düşünüyorum.

Mikrofon bölümü bu şekilde.

Eki Görüntüle 2508561

Eki Görüntüle 2508566

Eki Görüntüle 2508569
Eki Görüntüle 2508568

Rakibi Nova 5 aslında bunun ama ses kalitesi mikrofon kalitesi vs olarak pelta önde bende bir süre kullandıktan sonra inceleme yayınlayın yeni bir kulaklık 5-6 bütçesinde bunu öneriyoruz inceleme çok yararlı olur.

Rakibi Nova 5 aslında bunun ama ses kalitesi mikrofon kalitesi vs olarak pelta önde bende bir süre kullandıktan sonra inceleme yayınlayın yeni bir kulaklık 5-6 bütçesinde bunu öneriyoruz inceleme çok yararlı olur.
İnceleme yazmak için saatlerimi vermem gerekebilir. :D O kadar ustası değilim, bir süre kullandıktan sonra düşünebilirim.

Bu arada şunu da belirtmem gerekiyor ki, seçtiğiniz ses moduna göre bunlar azalıp ve çoğalıyor.
1749499717373.png

İnceleme yazmak için saatlerimi vermem gerekebilir. :D o kadar ustası değilim, bir süre kullandıktan sonra düşünebilirim.

Bu arada şunu da belirtmem gerekiyor ki, seçtiğiniz ses moduna göre bunlar azalıp ve çoğalıyor.
Eki Görüntüle 2508574

Hocam memnun musunuz kulaklıktan ses mikrofon kalitesi falan nasıl pedleri falan nasıl rahat mıdır?

Hocam memnun musunuz kulaklıktan ses mikrofon kalitesi falan nasıl pedleri falan nasıl rahat mıdır?
Mikrofon kalitesi iyi. YouTube'da testler mevcut bunun için. Pedler'de rahat, hiçbir şekilde rahatsız etme söz konusu değil. Sadece bant takılı olduğunda biraz kulaklar rahatsız edebilir. Ben tam oturmasını sevmiyorum biraz rahatlık sevdiğim için bandı çıkardım.

Kulaklığın şarjı çok dayanıklı. Kolay kolay inmiyor.

Son düzenleme:
Hocam bende almayı planlıyorum son ses seviyesi nasıldır bir de müzik ve oyun performansından memnun musunuz basslar tizler vs.
Ben de bu aralar kulaklık modellerine bakıyorum. Pelta benim de dikkatimi çekti. Güzel duruyor.
Son ses seviyesi iyi. Kulaklığın yazılımında ''sıkıştırıcı'' diye bir ayar var, onu fullerseniz ses seviyesi artıyor. Onunla birlikte ses seviyesi çok iyi oluyor. Oyunda bass'lar %23 sıkıştırıcı ise %81 olarak ayarlı ve aldığım performans çok iyi.

Kulaklığa ayar yapmadan kullanırsanız pek bir şey ifade etmiyor. Oyunda sıkıştırıcıyı 0'a indirerek denedim, sesler normal geldi. Ancak sıkıştırıcıyı %81'e çektiğimde oyunda ki sesler daha net duyulmaya başladı. Yani FPS oyunları için bu ayar birebir, Ses kasmak istiyorsanız bu ayarı açmanız gerekmekte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı